7 śmietnikowych panienek

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Rajuna

Re: 7 śmietnikowych panienek

Post autor: Rajuna »

Jeśli to TLK to można w przedziale samemu skręcić ogrzewanie.

Zresztą do Krakowa będę chyba jechać z moim facetem, więc mam wsparcie w razie czego ;) Spokojnie stworzonka, dzieciarnia będzie w dobrych rękach :P
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
dusiaczek
Kontakt:

Post autor: dusiaczek »

papala pisze:valhalla zawsze można poprosić konduktora, żeby troszkę przykręcił ogrzewanie. Nie wiem, czemu dziewczyna, która wiozła albinoski tego nie zrobiła :(
można i oni twierdzą wtedy że to robią, a i tak jest gorąco, lub na prawdę to robią i wtedy Syberia.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."

~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
Awatar użytkownika
papala
Kontakt:

Post autor: papala »

Dusiaczek, ale każdy pasażer ma dostęp do tego regulatora. Ja kiedyś chyba z 5 razy prosiłam wysokiego facecika, żeby przekręcił. Wprawdzie ludzie na mnie patrzyli jak na wariatkę, ale w końcu jakoś sobie trzeba radzic :P
łobuzują: Kaśka, Miszka, Emilka, Furia, Adelka, Łatka, Floyd, Julian, Johny
łobuzują za Tm: Suzi, Martusia

E-Pasaż
dusiaczek
Kontakt:

Post autor: dusiaczek »

a to nei docyztałam że pisałaś o TLK, bo tam fakt, można samemu, ale w regio to jest masakra.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."

~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
escribir

Post autor: escribir »

[quote="StasiMalgosia"]escribir miło was widzieć na forum :) Może założycie dziewczynkom temat w dziale nasi pupile.

Założę koniecznie, czekam na odbiór aparatu z naprawy. Moje fotki pewnie nie będą takie artystyczne jak Wasze ;-) ale będziemy się chwalić.
Honoratka (starsza) zakochana ze wzajemnością w Agnieszce (mojej córce). Czesia (młodsza) jeszcze trochę wypłoszona. Ale razem z Hońcią chętnie wygrzewa się u Agi pod bluzą.
Upiekłyśmy dziewczynom dropsy- ciasteczka. Ale i tak rządzi gerberek z vibovitem ;-) A swoja drogą miny widok "pani magister" w aptece- bezcenny. Nie było vibovitu więc zaproponowała jakiś inny- musujący. To ja jej na to, że musujący to nie ... Więc kobitka dopytuje w jakim wieku jest dziecko itp.. No i w tym miejscu to już uświadomiłam ją, że to o szczurki chodzi. Tiaaaa .... ;-)
Rajuna

Post autor: Rajuna »

escribir - tak, też miałam zabawną sytuację jak przyszłam do apteki z receptą na gentamycynę, prosze o maść, a tu się okazuje, ze tylko kropelki.. i zaczynają się pytania "a do czego to?", na co ja wyjmuję z bluzy szczura po zabiegu :P wtedy jeszcze ciepło było... ::)
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

mnie Pani z jednej apteki traktowały jak narkomana bo ciągle kupowałem insulinówki "tylko wie Pani z taką cienką igiełką" ta ;) naszczęście po zrealizowaniu recepty na lek od weta przestały

ze złych wieści dwie Panienki nadal szukają domku, domek który się wstępniezadeklarował nie może lub nie chce poświęcić 10-15 min na wizytę adopcyjną.

Więc ewentualnych chetnych prosimy o przesłanie na PW ankiety, dzieciaki są słodkie i bardzo miełe i do wydania odzaraz, ale po wizycie adopcyjnej lub na terenie W-wa w jej trakcie ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

I dziewczynki długo nie były wolne :D W sobote jadą razem do nowego domu.
Obrazek
Awatar użytkownika
SkywalkerYoda

Post autor: SkywalkerYoda »

Mizanko dla mamusi :) Już niedługo Maleńka przyjedzisz do nas ;)
Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Tak bardzo chciałam napisać że wszystkie maleństwa są bezpieczne w nowych domach, że po trudnym początku są już bezpieczne i szczęśliwe. Niestety nie mogę :( Dwa ostatnie maluszki pojechały do nowego domu w sobotę, wspaniałego domu. Wracaliśmy szczęśliwi że maluszki trafiły w tak dobre ręce. Nasza radość nie trwała jednak długo. 2 godziny później przedzwonił telefon. Szczurka, dla której maleństwa miały być towarzystwem, podczas łączenia skręciła kark najmniejszemu maleństwu. Nic nie zapowiadało takiego obrotu sprawy, szczurka dostała przy nas szmatkę przesiąkniętą zapachem maluchów, przespacerowała się nawet przy klatce z maluchami, nie pokazała nawet odrobiny agresji. Widziałam potem film z tego fatalnego zdarzenia, wygląda na to że szczurzyca zupełnie nie kontroluje swojej siły. Zabrakło tej blokady, która nakazuje odpuścić, gdy drugie zwierze leży pokonane na plecach. Drugi dzieciak wrócił do nas, i u nas już zostanie. Nie byłabym w stanie jej teraz oddać.

(*)Okruszku maleńki, tak bardzo chciałam żebyś była szczęśliwa i bezpieczna :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Entreen

Post autor: Entreen »

Przykro strasznie i smutno, biedne maleństwo ;( ale fajnie, że siostrzyczka zostaje u Was, śliczne i kochane te maleństwa
Cynamon Imbir Karmel Wanilia

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
valhalla

Post autor: valhalla »

O rany :( Brak mi słów... takie wypadki się zdarzają, ale to okropne, że zdarzyło się to akurat jednemu z tych uratowanych maleństw :(

[*]
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
ol.

Post autor: ol. »

och...

[^]
Awatar użytkownika
SkywalkerYoda

Post autor: SkywalkerYoda »

(*) Dla Maleństwa :(
Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
escribir

Post autor: escribir »

:'(
Właśnie weszłam, żeby się w końcu pochwalić naszymi dziewczynkami, a tu taka przykra wiadomość.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”