Nakasha, żal wielki, bardzo współczuję. Przeczytałam wszystko od października, bo miałam zaległości w Twoim temacie, idąc strona po stronie od tamtego momentu. Radość mieszała się ze smutkiem, jak to zwykle w szczurzym świecie bywa. Zdjęcia zachwycały wszystkie, gęba mi się śmiała do dziczków, pluszaków, psiorów. A tu na koniec takie buuuuuuuuu

Brak słów po prostu...
Zastanawiałam się, czy powinnam to teraz pisać, ale doszłam do wniosku, że może tym odgonię smutne wszystkich myśli. Mam 2 prośby. Jak już będziesz mogła, psychicznie i czasowo, to bardzo proszę o aktualne zestawienie swojego stada po kolei w jednym poście. Bo mi się trochę Twoje szczury pomieszały, kto w jakim wieku itd. (za dużo na raz przeczytałam chyba)

Z zanaczeniem tych, które potencjalnie mogą zostać rodzicem kiedyś. Bardzo mnie to ciekawi. Druga prośba jest taka, abyś mnie wpisała na listę chętnych na szczurki z Twojej hodowli (bardzo się cieszę, że odwiesiłaś działalność) Nie wiem, na kiedy (to zależy od Twoich planów hodowlanych i od moich możliwości doszczurzenia) i na ile (co najmniej 2 samice lub samce, jeśli można będzie je wykastrować) ale już się zapisuję

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio