Reggie Rat nie wygląda jak karma dla psów, to prawda, ale też ma stosunkowo mało ziaren. Niestety nie mogę pokazać dokładnie, bo tak jak pisałam ostatnio mam to zmieszane z wieloma karmami

W każdym razie wydaje mi się dobre. Oprócz jednego dodatku w postaci siarczanu, czy czegoś tam (nie mam już opakowania), ale jego ilość raczej jest rozsądna (oceniając jako technolog żywności). W każdym razie szczury początkowo nie były zachwycone (nigdy nie są zachwycone), jednak po zjedzeniu kilku chrupków przekonały się. Szalenie błyszczy im się sierść, szczególnie mojemu niebieściakowi... ma głowę jak wypolerowaną i aksamitne stópki
Moje szczury też są wybredne i np. Beaphar Care+ szło im średnio, Rat&Mouse Pro służy im bardziej do zabawy i skubania z nudów, niż do jedzenia, Rat Complete w miarę lubiły, ale znowu te śmierdzące bobki... dość lubią Beaphar XtraVital, nie przepadają za prawie wszystkim, co produkuje VL, dobrze schodzi Vitapol Premium line (oczywiście bez ziaren).
Chciałam kupić Supreme Science Selective... kiedyś pisałam w tym celu do animalii, to kobieta mi odpisała, że może dla mnie specjalnie zamówić, ale nie wie, jaki termin dostawy wtedy by był. To tak dla informacji, jeśli ktoś nie chciałby np. zamawiać w zooplusie z jakichś przyczyn
Moja mieszanka wygląda tak:

Większość owsa nie jest z Reggie Rat,
Natomiast: pozostałe ziarna (te duże), jasnozielone i czerwone okrągłe chrupki, trójkątne jasne oraz płatki kukurydziane też z Reggie Rat... Więcej nie pamiętam