Ogoniaści
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- SkywalkerYoda
Re: Ogoniaści
No właśnie - Hiacynta byłaby bez szans. Gdyby to jeszcze był jakiś wielki babon, ale Hiacynta jest maciupeńka, a Kominiarz jest naprawde dużo większy niż przeciętny szczur. Boję się próbować. Dwukropka lubił, ale wszystkich innych szczurków niestety nienawidzi.

Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać

- SkywalkerYoda
Chmurek zakochał się w Hiacyncie, cały czas sie na nią patrzy 

- StasiMalgosia
No pewnie, że się zakochał. Jest piękna i czarująca 

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]

Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
- SkywalkerYoda
Miłość od pierwszego wejrzenia  Za każdym razem patrzy się i patrzy na nią, zamiast spacerować
 Za każdym razem patrzy się i patrzy na nią, zamiast spacerować  

Od czasu gdy jest Hiacynta, to Chmurek i Yoda trochę się kłócą, alemam nadzieję, że im to minie, zwłaszcza gdy przyjedzie Stokrotka od Infanty A Guciu jest taki drobniutki jak mamusia
 A Guciu jest taki drobniutki jak mamusia 

Od czasu gdy jest Hiacynta, to Chmurek i Yoda trochę się kłócą, alemam nadzieję, że im to minie, zwłaszcza gdy przyjedzie Stokrotka od Infanty

- SkywalkerYoda
*Chmurek i latek chciałam napisać, nie Yoda (*) 

- SkywalkerYoda
No teraz już obydwoje z Łatkiem zaglądają do Hiacynty  Ma powodzenie
 Ma powodzenie  W ogóle jakieś większe rozrabiaki się z nich zrobiły, wszystko zrzucają z półek, więcej sikają na różne rzeczy i na mnie, a Chmurek elegant to już w ogóle pobił wszystkich -ja się wczoraj patrzę, a on jak gdyby nigdy nic niebieski idzie
 W ogóle jakieś większe rozrabiaki się z nich zrobiły, wszystko zrzucają z półek, więcej sikają na różne rzeczy i na mnie, a Chmurek elegant to już w ogóle pobił wszystkich -ja się wczoraj patrzę, a on jak gdyby nigdy nic niebieski idzie   No i oczywiście czyszczenie, podcinanie futra, mycie
 No i oczywiście czyszczenie, podcinanie futra, mycie 
W poniedziałek o godz 14:30 Hiacynta ma wizyte przedkastracyjną -trzymajcie kciuki!
Chmurek znów musi iść do dentysty, a Kominiarzowi zaczeło coś takiego rosnąć jak strupek...
Teraz czekamy na Stokrotkę...

Ma powodzenie
 Ma powodzenie  W ogóle jakieś większe rozrabiaki się z nich zrobiły, wszystko zrzucają z półek, więcej sikają na różne rzeczy i na mnie, a Chmurek elegant to już w ogóle pobił wszystkich -ja się wczoraj patrzę, a on jak gdyby nigdy nic niebieski idzie
 W ogóle jakieś większe rozrabiaki się z nich zrobiły, wszystko zrzucają z półek, więcej sikają na różne rzeczy i na mnie, a Chmurek elegant to już w ogóle pobił wszystkich -ja się wczoraj patrzę, a on jak gdyby nigdy nic niebieski idzie   No i oczywiście czyszczenie, podcinanie futra, mycie
 No i oczywiście czyszczenie, podcinanie futra, mycie 
W poniedziałek o godz 14:30 Hiacynta ma wizyte przedkastracyjną -trzymajcie kciuki!

Chmurek znów musi iść do dentysty, a Kominiarzowi zaczeło coś takiego rosnąć jak strupek...

Teraz czekamy na Stokrotkę...

Może Kominiarz ma ropień? Idź z nim do weta, oczyszczą mu i będzie po problemie 
Trzymam kciuki za Hiacyntę

Trzymam kciuki za Hiacyntę

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 

jak rosnie błyskawicznie to pewnie ropien;D ja wczoraj i dzisiaj usówałam Musze dziada a smrodu było co niemiara....
hmmm co to za Stokrotka bo nie jestem w temacie?:)

hmmm co to za Stokrotka bo nie jestem w temacie?:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia

ps jak chcesz to ja bede tez miała sliczne kuleczki za 4 tygodnie do oddania:) ręcze że sie zakochasz wyglądają jak plastusie mają takie odstające uszka:)

u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister

- SkywalkerYoda
Plastuś to byłoby niezłe imię dla szczurka 
Stokrotka to labinka albinoska od Infanty, z wątku o szczurkach laboratoryjnych. Już wcześniej by przjechała, ale nie zakwalifikowała się do kastracji, bo okazała się za drobniutka i musi się utuczyć troszkę
Strupol na razie jest taki sam -malutki. Mam nadzieję, że to tylko ropień.....

Stokrotka to labinka albinoska od Infanty, z wątku o szczurkach laboratoryjnych. Już wcześniej by przjechała, ale nie zakwalifikowała się do kastracji, bo okazała się za drobniutka i musi się utuczyć troszkę

Strupol na razie jest taki sam -malutki. Mam nadzieję, że to tylko ropień.....

U nas przy ropniu nie było strupka, bo naciekł z okolic ucha na szyję, ale jeśli pomacasz i pod strupkiem będzie kuleczka, która nie jest przyczepiona ani do skóry ani do mięśnia/kości pod skórą, to pewnie ropień  mozesz mu tego strupka posmarować jodyną zanim pójdziecie do weta, bo jodyna się bardzo nie lubi z bakteriami ropowymi
 mozesz mu tego strupka posmarować jodyną zanim pójdziecie do weta, bo jodyna się bardzo nie lubi z bakteriami ropowymi 

mozesz mu tego strupka posmarować jodyną zanim pójdziecie do weta, bo jodyna się bardzo nie lubi z bakteriami ropowymi
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik

- SkywalkerYoda
Mam smutną wiadomość. Stokrotka była przygotowywana do kastracji, osiągnęła już odpowiednią wagę, aby można było przeprowadzić zabieg, ale niestety bardzo zachorowała na płuca i nie jest już do adopcji  Trzymajcie za nią mocno kciuki...
 Trzymajcie za nią mocno kciuki...
Przyjedzie inna Labinka...

Trzymajcie za nią mocno kciuki...
 Trzymajcie za nią mocno kciuki...Przyjedzie inna Labinka...

Bardzo mi przykro. Wierzę, że z tą inną labinką stado też będzie wesołe, ale przykro mi, że z adopcji Stokrotki nici
 Bardzo mi przykro. Wierzę, że z tą inną labinką stado też będzie wesołe, ale przykro mi, że z adopcji Stokrotki nici  Mam nadzieję, że jej się polepszy.
 Mam nadzieję, że jej się polepszy.Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 

biedna Stokroteczka:( niech sie trzyma sciskam wszystkie 16 "moich" ogonków