poniżej macie link do filmu na którym możecie je obejrzeć
 poniżej macie link do filmu na którym możecie je obejrzeć  Matką jest czarna Samica DeeDee a ojcem Biało Kremowy Dexter
 Matką jest czarna Samica DeeDee a ojcem Biało Kremowy Dexter 
http://youtu.be/QJFlQxM1bQY
Moderator: Junior Moderator
 poniżej macie link do filmu na którym możecie je obejrzeć
 poniżej macie link do filmu na którym możecie je obejrzeć  Matką jest czarna Samica DeeDee a ojcem Biało Kremowy Dexter
 Matką jest czarna Samica DeeDee a ojcem Biało Kremowy Dexter 
 a dwa zostają u mnie
 a dwa zostają u mnie  o ile rozpoznam który to samiec a który samica
 o ile rozpoznam który to samiec a który samica 

ale kremowe muszę jakoś pooznaczać żeby je potem odróżnić bo tak to się nie zorientuję co jest co
 ale kremowe muszę jakoś pooznaczać żeby je potem odróżnić bo tak to się nie zorientuję co jest co 
 (( [*]
(( [*] nie było źle
 nie było źle  miło było popatrzeć jak maluchy dorastają i bawią się z matką
 miło było popatrzeć jak maluchy dorastają i bawią się z matką  w sumie teraz DeeDee chodzi trochę osowiała jak maluchów ubyło ale mam nadzieję że szybko jej przejdzie i wróci do życia
 w sumie teraz DeeDee chodzi trochę osowiała jak maluchów ubyło ale mam nadzieję że szybko jej przejdzie i wróci do życia
 [*] Alfred
 [*] Alfred  [*] Bolesław
 [*] Bolesław  [*] Kayomi
 [*] Kayomi  [*]
 [*]Dla Ciebie nie było źle, ale jest za dużo szczurków do adopcji, żeby pozwalać na kolejne mioty - teraz, skoro już wiesz jak niewiele czasu trzeba, jaki masz plan? Kastrujesz samca czy szukasz mu domu, a mamusi zostawiasz do towarzystwa córkę?Spieed pisze:Oj tamnie było źle
miło było popatrzeć jak maluchy dorastają i bawią się z matką
w sumie teraz DeeDee chodzi trochę osowiała jak maluchów ubyło ale mam nadzieję że szybko jej przejdzie i wróci do życia
 w jednej są samice w drugiej samce
 w jednej są samice w drugiej samce  więc jest spokojnie a maluszki prawie wszystkie już poszły
 więc jest spokojnie a maluszki prawie wszystkie już poszły 
 kazdemu zdarzaja sie bledy
 kazdemu zdarzaja sie bledy 
 Bo podejście "nie było tak źle" od razu powoduj, że każdy myśli sobie "aha, mówi, że nie było tak źle, więc nie będzie pilnować, żeby nie było następnej ciąży - a za miesiąc się okaże, że znowu ma maluchy do oddania". A gdybyś drugi raz do tego dopuścił, to uwierz mi, że większość forum by Cię zjechała z góry na dół i miałaby powód.
 Bo podejście "nie było tak źle" od razu powoduj, że każdy myśli sobie "aha, mówi, że nie było tak źle, więc nie będzie pilnować, żeby nie było następnej ciąży - a za miesiąc się okaże, że znowu ma maluchy do oddania". A gdybyś drugi raz do tego dopuścił, to uwierz mi, że większość forum by Cię zjechała z góry na dół i miałaby powód.