He,he!Gości zawsze gorąco zapraszam,nie tylko na obcinanie nitek,ale i dzieciaki na spacerek wcisnę
Malachit,jak tylko masz czas i chęci,to zapraszam!!!Darmowe mizianie 20 szczurów,w tym 11 klusiów cudownych,przesłodkich!
Specjalnie taszczyłam ze sobą swój laptop na wyjazd,żeby zdjęcia maluszków powrzucać...
Zdjęcia tak na szybko zrobione,między pakowaniem się,obiadem a sprzątaniem
Fotki indywidualne w poniedziałek.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
Co do chłopaczków.Zgłosiło się kilka wstępnie chętnych osób,które jednak nie udzielają się w temacie,co ciut mnie zniechęca do oddawania moich skarbków tylko dlatego,że ktoś wyraził chęć.To mnie trzeba przekonać do adopcji,a nie odwrotnie

Oddaję ogonki za darmo,ale oczekuję zainteresowania maluchami,a nie tylko kaprysu posiadania malucha.Od razu ostrzegam,że nowe domki będę męczyć o informacje i fotki
Na chwilę obecną zwolnił się czarnuszek (nie ukrywam,mój faworyt

),natomiast potencjalny domek w Jaworze jest pod ostrzałem pytań i jak wszystko będzie ok,to syjamek i jeden z ciemnych pojadą razem.Reszta chłopaków czeka na odzew osób zainteresowanych lub inne dobre serduszka

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe
http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38