Pozdrawiamy gorąco. Kamila i Dawid
<Katowice> 2 dziewczynki i 2 chłopaków
Moderator: Junior Moderator
Re: <Katowice> 2 dziewczynki i 2 chłopaków
Są przesłodkie
domek już czeka na dwóch braciszków, myślę, że decyzja została już podjęta na 100 %, najważniejsze żeby dobrze się czuli i byli szczęśliwi, a tak pewnie będzie jak będą we dwóch. Czekamy z niecierpliwością na kolejne zdjęcia za jakiś czas jak zaczną się zmieniać. A co do tego, że wyglądają jak kluseczki, to bardzo dobrze bo dużo mleczka mamusinego znaczy duuużo zdrowia:) Oby były takie zdrowe jak śliczne.
Dziś świeżutka dostawa nowych fotek
Maleństwa mają już 9 dni. Zdążyłam się już w niech zakochać, wiec zabierzcie je czym prędzej ode mnie bo za niedługo nie oddam żadnego
A więc tak, ta ślicznotka zostaje z nami :

Jedna z tych panienek wstępnie zarezerwowana dla szczureks

A to chłopcy dla kamisa_91

Cała gromadka wygląda tak:
http://i1065.photobucket.com/albums/u38 ... l-9dni.jpg
Więc w najlepszym wypadku została do oddania tylko jedna dziewczynka, w najgorszym (jeśli nie uda się dograć transportu do Bydgoszczy) 2 dziewczynki.
Ktoś (najlepiej z okolic ) chętny na śliczną panienkę??
Maleństwa mają już 9 dni. Zdążyłam się już w niech zakochać, wiec zabierzcie je czym prędzej ode mnie bo za niedługo nie oddam żadnego
A więc tak, ta ślicznotka zostaje z nami :

Jedna z tych panienek wstępnie zarezerwowana dla szczureks

A to chłopcy dla kamisa_91

Cała gromadka wygląda tak:
http://i1065.photobucket.com/albums/u38 ... l-9dni.jpg
Więc w najlepszym wypadku została do oddania tylko jedna dziewczynka, w najgorszym (jeśli nie uda się dograć transportu do Bydgoszczy) 2 dziewczynki.
Ktoś (najlepiej z okolic ) chętny na śliczną panienkę??
Piękności ! 
Czekamy z niecierpliwością na maluchy:) nie da się jakoś przyspieszyć ich wzrostu
?? Ja już chce je wytulić
I żebyś się przypadkiem nie rozmyśliła bo będzie nam bardzo smutno
czekamy na kolejne zdjęcia i ukochaj je od nas. POZDROWIENIA
ok to od dziś będę je karmić drożdżami i na kaloryfer i w niedziele powinny być gotowe 
Nie rozmyśle się, chyba
są coraz fajniejsze. Jutro lub w niedziele powinny otwierać oczka 
Nie rozmyśle się, chyba
A czy szczureks ma już jakieś szczurki?
Jeśli nie, to nie oddawaj mu pojedynczej samiczki, niech weźmie obie 
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Tak Posiadam jedną bardzo młodą kobitkęsmeg pisze:A czy szczureks ma już jakieś szczurki?Jeśli nie, to nie oddawaj mu pojedynczej samiczki, niech weźmie obie
No i mamy komplet 
Chłopcy idą do kamisa_91

Jedna zostaje z nami
Jedna trafi do szczureks, jest tylko problem z przetransportowaniem tej kruszyny do Bydgoszczy. Może ktoś ma po drodze??
Ostatnia panna trafi do Empathy

Coraz ciężej utrzymać je w kupie

A to najbardziej zainteresowana maluchami

Chłopcy idą do kamisa_91

Jedna zostaje z nami
Jedna trafi do szczureks, jest tylko problem z przetransportowaniem tej kruszyny do Bydgoszczy. Może ktoś ma po drodze??
Ostatnia panna trafi do Empathy

Coraz ciężej utrzymać je w kupie

A to najbardziej zainteresowana maluchami

Ten kot jest niemożliwy
ty je tam dobrze pilnuj bo kociak miałby pyszne śniadanko
kochane maluchy
Noo, pilnuj, pilnuj. Ja bym nie zaufała. Mam kota i nawet dużym szczurasom nie pokazuje, bo po co mają o sobie wiedzieć jak jestem w domu 2 razy do roku. A moja uwielbia przynosić w pyszczku ptaki, nornice, myszy itd..
Maluszki piękne!
Maluszki piękne!
Pilnuję pilnuję, obwąchiwanie maluszków tylko pod moim czujnym okiem
. Co do dużych szczurów to one sobie doskonale z Lenką radzą, ona jest całkowicie domowym kotem i wolno żyjącego gryzonia na oczy nie widziała. Jest bardzo zaciekawiona ogonkami, ale jak któryś z nich biegnie w jej kierunku to ucieka gdzie pieprz rośnie 
Hehe no chyba, że tak
Moja to przytulaska straszna, ale uwielbia polować. Nawet niektóre psy boją się jej ;p
No i gdzie zdjęcia małych oczek
??
Takie leniwe, że jeszcze się nie otworzyły ?? Czekamy niecierpliwie
a czy jeszcze jedna samiczka huskulcowa jest wolna? jesli tak chetnie przygarne, tez jestem z bydgoszczy, wiec za jednym transportem by bylo, razem z samiczka do szczureks.
Do wczoraj mialam 5 szczurasow, jedna nas opuscila
sluze fotkami, informacjami etc...
szczury maja swoj "pokoj" z zabawkami, zagrode 3x2m, w ktorej maja dostep do wybiegu z klatki 24/dobe... 
Do wczoraj mialam 5 szczurasow, jedna nas opuscila
Ze mną: szczurasy Zgredek i Dzikus + pieseł Tajfuno
Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]