Eve dziękujemy za wierszyk
 Śliczny
 ŚlicznyModerator: Junior Moderator

Śliczny
 Śliczny

Iguta87 pisze:Paul, Jolka wyżej napisała że Piorunka też weźmie, i całe szczęście bo ja już mu opowiadam o jego nowych kolegach i o jego Jolce;)
Klatko przybywaj!:)
 Widocznie tak miało być, że jednak będę miała trzy szczurki a nie dwa. Grunt, że mogę dać dobry domek Piorunkowi i tym moim dwóm chopakom
 Widocznie tak miało być, że jednak będę miała trzy szczurki a nie dwa. Grunt, że mogę dać dobry domek Piorunkowi i tym moim dwóm chopakom  
  w tym przypadku aż trzech szczurków
 w tym przypadku aż trzech szczurków  cudnie
 cudnie 
Niestety nie pamiętamEve pisze:Pankracy przypomniał mi jak jako zasmarkane dziecię oglądałam "Piątek z Pankracym" ale pewnie jesteś ciut młodsza i nie kojarzysz takich starych programów jak ten

To bardzo dobre podejście, czasem ludzie rezygnują , bo np. nie mają już chęci , albo miejsca ....JolkaB pisze:No coś Ty! przecież tu chodzi o całe jedno szczurze istnienie! Nie wyobrażam sobie żebym mogła zrezygnować... ja wierzę w przeznaczenie, więc nie tak łatwo odpuszczamWidocznie tak miało być, że jednak będę miała trzy szczurki a nie dwa. Grunt, że mogę dać dobry domek Piorunkowi i tym moim dwóm chopakom

Nie zmienie całego świata ale mogę zmienić świat jednego szczurkaw tym przypadku aż trzech szczurków
cudnie

A chłopaki póki co nie próbowali ani razu wyłazić, chyba jeszcze im to nie w głowach
 A chłopaki póki co nie próbowali ani razu wyłazić, chyba jeszcze im to nie w głowach  Ehh.. byle do piątku
 Ehh.. byle do piątku 

Mały zachwycony. Była opcja, że będą u mnie spać, no to mówię, że wyniosę szczurki do innego pokoju, bo w nocy mogą hałsować ... ja z akwarium do innego pokoju a mały w bek... no to Jola potulnie tup-tup-tup z akwarium obrót na pięcie i wraca ze szczurkmi do pokoju gdzie były
 Mały zachwycony. Była opcja, że będą u mnie spać, no to mówię, że wyniosę szczurki do innego pokoju, bo w nocy mogą hałsować ... ja z akwarium do innego pokoju a mały w bek... no to Jola potulnie tup-tup-tup z akwarium obrót na pięcie i wraca ze szczurkmi do pokoju gdzie były  popatrzałyśmy z siostrą po sobie... i tyle
 popatrzałyśmy z siostrą po sobie... i tyle  dziecko nie chciało, żeby szczurki były wyeksmitowane
 dziecko nie chciało, żeby szczurki były wyeksmitowane  końcem końców goście pojechali jednak do swojego domku.
 końcem końców goście pojechali jednak do swojego domku.

Pankracy nie dał się ściągnąć i tylko zapiszczał trzymając się miseczki... no to Szczypek znów bierze jakby nigdy nic ogon Pankracego w zęby i znów ciągnie do siebie
 Pankracy nie dał się ściągnąć i tylko zapiszczał trzymając się miseczki... no to Szczypek znów bierze jakby nigdy nic ogon Pankracego w zęby i znów ciągnie do siebie  Zupełnie tak jakby miał mu za złe, że przestał go dogrzewać i sobie poszedł.. " No ale Pankracy wracaj tu do mnie natychmiast, przecież ja chcę jeszcze pospać ale bez Ciebie to ja nie zasnę, wracaj szybko!"
 Zupełnie tak jakby miał mu za złe, że przestał go dogrzewać i sobie poszedł.. " No ale Pankracy wracaj tu do mnie natychmiast, przecież ja chcę jeszcze pospać ale bez Ciebie to ja nie zasnę, wracaj szybko!"  Kochane ciurki
 Kochane ciurki