KRAKÓW,Pilnie potrzebny doświadczony opiekun do samiczki

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

majaa

Re: KRAKÓW,Pilnie potrzebny doświadczony opiekun do samiczki

Post autor: majaa »

Rajuna oczywiście masz rację to 29 marca no ale to dalej 5 dni szczurzego nieszczęścia.
Ciebie znam i wiem że szczurcia będzie miała zapewnioną właściwą opiekę dom dla niej to nie musi być nasz dom.
Co do "jej" forum jak piszesz to prawda i właśnie na to zwracałam uwagę kilka postów wcześniej bez ówczesnej cenzury wkleiłabyś link i tyle i każdy odpowiadał by na PW lub wątku a tak autorka żądała kontaktu przez pocztę na którą zajrzała dopiero po delikatnym moim nacisku na tym forum jak i na allo.
Co do wywiadu to wyraźnie podałam jej gdzie może mnie szukać podałam nr.tel. zaprosiłam na wizytę PA wysłałam zdjęcia swoich ogonków itd. Może ktoś chce mnie oceniać po umiejętności pisania cukierkowych postów niech i tak będzie.
My tylko chcemy aby ogonek jak najszybciej mógł cieszyć się życiem i tyle.
A pieklę się masz rację bo dla kogoś są ważniejsze święta a to że zwierze cierpi jest zlewane.....
Rajuna wybacz jeśli Cię uraziłam te wszystkie złośliwości były nie pod Twoim adresem.
To nie Ty kłamałaś w e-mailu że szczurcia już dom znalazła.
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Oczywiście, wedle niektórych napisałam ten post, ażeby napawać się przedłużonym cierpieniem szczura. Tak właśnie zrobiłam ! -
Bo to takie przewrotne jest i ku pognębieniu prawdziwych wielbicieli V.Villas. Dodatkowo chciałam przpomnieć, że jestem terrarystom i mam całą kolekcję filmików wężów zjadających szczury, które regularnie wstawiam do mojego wątku. I jeszcze jestem tajnym agentem, który czerpie profity ze wszelakich stowarzszeń, ażeby podpuszczać niewinnych i potencjalnych adoptujących. Dodatkowo uwielbiam oglądać duszące się szczury i jestem fanką smażenia ich na patelni.

A to, że użytkownik Maaja robi raban, bo szczura nie dostał to już insza inszość i na pewno nikt nie zrozumie, że to stąd te dziwne posty pod moim adresem.
Prosiłabym o skończenie tych żałosnych wywodów i wpowiadanie się w tej sprawie osób zainteresowanych tematem, a nie siejących niepotrzebne zamieszanie.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
majaa

Dalliah cieszy mnie że czytasz ze zrozumieniem.
Fakty są takie jak podałam e.mail od Ciebie w którym piszesz że szczurcia już ma dobry dm i moja poczta z Tobą do wglądu dla zainteresowanych.Raban mówisz to prawda jak ktoś pisze taki temat i w takim tonie o pomocy niezbędnej natychmiast to jak myślisz ilu ludzi pomoże wtedy gdy zwierze będzie natychmiast tego potrzebował?Takie postępowanie jest z ogromną szkodą dla zwierząt w rzeczywistej potrzebie.Nie wiem jak to napisać abyś zrozumiała Ten raban nie jest o to że szczurek miałby być u mnie ale o to że jeśli jest jak opisujesz (skoro ma pocztę piszesz że szczurcia ma dobry dom) to szczurcia dawno nie powinna tam być i bezsensowne przedłużanie tego stanu do po świętach to narażanie ogonka na kolejne cierpienia.Uważam że jest wiele domów które chętnie taką opiekę zapewnią.
Co do wielbicieli W.W. terrarystów i wszystkich tych innych głupot to wiem że na tym forum są równi i równiejsi i gdybym to ja napisała coś w tym stylu to wątek by się zazielenił i zaczerwienił.Podziwiam Twoją podłość i chamstwo.Obrażanie i wyśmiewanie się z nieżyjących a także wrzucanie terrarystów do wspólnego worka świadczy o wysokim stopniu Twojej kultury osobistej.Pamiętam też gorliwą pomoc jakiej udzieliłaś szczurkowi od noovej wiesz temu z ropniem od pogryzienia na plecach i zrytą psychiką.jeśli Cię to interesuje jest u nas nie gryzie nie piszczy nie ucieka wesoło się bawi i żyje szczurzym życiem co prawda mieszka z innymi chłopcami i żadne dzieci go nie dręczą aby musiał gryźć w rozpaczliwej obronie.
Ja wysiadam oby ten szczurek jeśli istnieje zaczął żyć w odpowiednich warunkach dla jego kondycji psycho-fizycznej i oby stało się to jak najszybciej każda doba dla szczurka biorą pod uwagę długość jego życia to koszmar znacznie dłużej trwający niż u człowieka.No ale co tam cierpienie szczurci ważne miłe relacje rodzinne.
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Majaa, proszę o spokój i nie obrażanie !
U Noovej szczury też nie gryzą. A Delilah i Noova leczą swoje szczury, a nie pozwalają na zapalenie płuc !
Szczurka może mieć zapewniony dom u Rajuny.
Dalsze wywody będą kasowane. I możesz sie obrazić na kolejne forum i przenieść na inne.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
majaa

Nie wiem o co Ci chodzi z tym nie gryzieniem u noovej jak nie rozumiesz to zapytaj geniuszu.
A o co Ci chodzi z tym leczeniem szczurów przez nową i Dellilah i zapalenie płuc.
Dzięki za pozwolenie obrażenia się na kolejne forum (a na które to ja się obraziłam i skąd ta wiedza) i pozwolenie przeniesienia się nas inne.
A skąd ta Twoja gwałtowna reakcja czyżby po owocnej współpracy z przychodnią wet i promującą ją osobą tak gorliwy się zrobiłeś?
A byłeś uprzejmy poinformować forumowiczów o stosunkach własnościowych pracującej tam lekarki i zoologów "kakadu".
A jakie porozumienie podpisałeś ty i za co te awanse na forum.
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

Dodam jeszcze że lekarki z tej kliniki są MASONKAMI i ukrytymi cyklistkami, Weterynarze na Madagaskar
Obrazek
Rajuna

Post autor: Rajuna »

Deli miała rację, jak pisząc do mnie w sprawie szczurka nadała tytuł wiadomości "szczurza telenowela" ::)

Majaa, teraz Ty przeczytaj ze zrozumieniem DWA zdania: o tym, kiedy szczurek opuści dom, w którym obecnie przebywa, decydują obecni właściciele. Kropka. Nie można iść i go stamtąd zabrać, ot tak sobie.
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
majaa

Rajuna ja to rozumiem ale to nie wynikało z tego co napisała i tu i na allo i ze komunikatów PW i e-mail które do mnie docierały.
To wyszło dopiero w "praniu". A że jak widzisz niektórzy zamiast myśleć o pomocy ogonkom usiłują załatwić jakieś swoje sprawy to wychodzi jak wychodzi.Wszystko co napisałam w tej sprawie to prawda i tyle mój komputer poczta i Pw są do dyspozycji.Mam nadzieję że rozsądni czytelnicy wnioski wyciągną sami.
A to co napisał admin nie omieszkam wyjaśnić we właściwym miejscu i czasie.Po protu będzie musiał udowodnić i tyle.A skoro już jest na wątku to przypominam mu że gdyby chciał sterylizować mysię to muszą być wyraźne wskazania medyczne on przecież nie ma pełnojajecznych samców.Taka była umowa i na takich warunkach od nas szczurcie dostał.
Jedno jest pewne żaden ogonek na tej w sumie niepotrzebnej awanturze nie skorzysta .
A szczurcia o którą chodzi w tym temacie mam nadzieję u Ciebie znajdzie dom serce i opiekę.
majaa

majaa pisze:Rajuna ja to rozumiem ale to nie wynikało z tego co napisała i tu i na allo i ze komunikatów PW i e-mail które do mnie docierały.
To wyszło dopiero w "praniu". A że jak widzisz niektórzy zamiast myśleć o pomocy ogonkom usiłują załatwić jakieś swoje sprawy to wychodzi jak wychodzi.Wszystko co napisałam w tej sprawie to prawda i tyle mój komputer poczta i Pw są do dyspozycji.Mam nadzieję że rozsądni czytelnicy wnioski wyciągną sami.
A to co napisał admin nie omieszkam wyjaśnić we właściwym miejscu i czasie.Po protu będzie musiał udowodnić i tyle.A skoro już jest na wątku to przypominam mu że gdyby chciał sterylizować mysię to muszą być wyraźne wskazania medyczne on przecież nie ma pełnojajecznych samców.Taka była umowa i na takich warunkach od nas szczurcie dostał.
Jedno jest pewne żaden ogonek na tej w sumie niepotrzebnej awanturze nie skorzysta .
A szczurcia o którą chodzi w tym temacie mam nadzieję u Ciebie znajdzie dom serce i opiekę.
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Jeszcze w ramach prywaty, bardzo ciekawa jestem cóż w Twojej nowomowie miało by oznaczać enigmatyczne zdanie :
Pamiętam też gorliwą pomoc jakiej udzieliłaś szczurkowi od noovej wiesz temu z ropniem od pogryzienia na plecach i zrytą psychiką
Pierwsze słyszę o tej sprawie i ciekawa jestem jeszcze jakiś rewelacji na swój temat, bo jako całkowicie zapalony szyderca z chęcią sobie wpiszę w CV.
Od tej pory, kiedy już udzielisz wyczerpującej odpowiedzi, prosiłabym o nie wygłupianie się w wątku, który najwyraźniej przekroczył nieco Twoje zdolności oceny. Spam który tu zamieszczasz, z pewnością nakręca zainteresowanie szczurką i za to Ci serdecznie dziękuję. Sam o sobie wystawiłeś świadectwo drogi Paczku/Maaju czy też jak Cię zwą, bo
wszyscy, którzy są chociaż trochę zaznajomieni z tematem nie traktują Twoich rzucanych na ślepo inwektyw poważnie.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
metiss

Post autor: metiss »

Czyżby partnerka Paczka ? :)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

majaa pisze:A to co napisał admin nie omieszkam wyjaśnić we właściwym miejscu i czasie.Po protu będzie musiał udowodnić i tyle.A skoro już jest na wątku to przypominam mu że gdyby chciał sterylizować mysię to muszą być wyraźne wskazania medyczne on przecież nie ma pełnojajecznych samców.Taka była umowa i na takich warunkach od nas szczurcie dostał.
A wiesz jakie są wskazania medyczne do sterylizacji ? Zapobieganie przyszłym guzom.

Majaa/Paczek Powiedzcie gdzie leczycie szczury ?

Jeśli jeszce raz kogos obrazicie, lub będziecie insynuować i kogos szykanować ( również w PW) dostaniecie obydwoje ostrzeżenia pisemne. Jesli to nie pomoze - ban.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
majaa

Paul_Julian pisze:
majaa pisze:A to co napisał admin nie omieszkam wyjaśnić we właściwym miejscu i czasie.Po protu będzie musiał udowodnić i tyle.A skoro już jest na wątku to przypominam mu że gdyby chciał sterylizować mysię to muszą być wyraźne wskazania medyczne on przecież nie ma pełnojajecznych samców.Taka była umowa i na takich warunkach od nas szczurcie dostał.
A wiesz jakie są wskazania medyczne do sterylizacji ? Zapobieganie przyszłym guzom.

Majaa/Paczek Powiedzcie gdzie leczycie szczury ?

Jeśli jeszce raz kogos obrazicie, lub będziecie insynuować i kogos szykanować ( również w PW) dostaniecie obydwoje ostrzeżenia pisemne. Jesli to nie pomoze - ban.
Tak masz rację wskazania medyczne "przyszłe guzy" czy ludzi to też dotyczy? Czy aplikujesz to wszystkim swoim szczurkom?
A weci to pewnie charytatywnie robią?
Gdzie leczę szczury ? jakie szczury?Szczury leczą weterynarze.
A kim Ty jesteś że takie pytania zadajesz?
Masz rację problem nie polega na tym że ktoś pisze tłustym drukiem "pomoc potrzebna...." a ludziom którzy tą pomoc oferują odpisuje że szczurek już ma bezpieczny dom.
Wiesz co nie chce mi się z Tobą gadać idę jest jeszcze parę zwierząt które potrzebują pomocy realnej a nie wirtualnej.Mam tylko nadzieję że ludzie przeczytali temat i wnioski sobie wyciągną.
A obrażanie nieżyjących wiesz W.W. i wrzucanie terrarystów do jednego worka to przywilej niektórych?
Userzy czytają cały wątek a nie tylko ostatni post.
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

"Userzy" mają dosyć tych dziwnych insynuacji i braku logicznego myślenia czy czytania ze zrozumieniem ::)
Masakra, kto to jest i co ma w głowie?
A weci to pewnie charytatywnie robią?
Jeśli kogoś stać to dlaczego cię to boli? Z twojego portfela ta "charytatywność"?
Każdy ma tutaj prawo zadawać pytania, kim ty jesteś, że oczerniasz ludzi? Takie samo pytanie. A admin ma to prawo tym bardziej, jeśli chce wyjaśnić wątek. Od tego jest.
A obrażanie nieżyjących wiesz W.W. i wrzucanie terrarystów do jednego worka to przywilej niektórych?
Ależ czy ktoś ci broni? :P
Gdzie leczę szczury ? jakie szczury?Szczury leczą weterynarze.
Tak, bo zamiast odpowiedzieć na pytanie trzeba się czepiać słówek. To też przywilej niektórych?

Wybaczcie, że się wtrąciłam, ale zwykły "user" nie mógł wytrzymać.
Wyszukiwarka nie gryzie
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

majaa pisze:Gdzie leczę szczury ? jakie szczury?Szczury leczą weterynarze.
Wiec zadam pytanie inaczej. Do jakiego weterynarza chodzicie, zeby leczyć szczury, które zachorują.
Staracie sie o DT i DS , więc każdy ma prawo zadać Wam to pytanie.
Można przygarnąć setkę i więcej szczurów, ale trzeba sie liczyć również z ich leczeniem.

To jedno z pytań z ankiety, na która powinien odpowiedziec każdy z chętnych na adopcję.

Malachit, ja tutaj nie muszę nic wyjasniać, ponieważ to nie pierwsza sytuacja gdy Majaa/Paczek wprowadza niemiła atmosferę.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”