jest jeden to się mieści
 jest jeden to się mieści  ale muszem tom zmienić...
 ale muszem tom zmienić... 
Moderator: Junior Moderator

jest jeden to się mieści
 jest jeden to się mieści  ale muszem tom zmienić...
 ale muszem tom zmienić... 

Viki - 04.09.04r
 Viki - 04.09.04r  Niusia -15.10.02-01.09.04 (w moim serduszku)
 Niusia -15.10.02-01.09.04 (w moim serduszku) Ariel (Basset hund)
 Ariel (Basset hund) ).
 ). o ile jest taka możliwość...ja bym tacie niepodarowała jakby mi nie pozwolił na nowego, drugiego szczurka...ale u mnie będzie dopiero po świętach....Snoop'e
 o ile jest taka możliwość...ja bym tacie niepodarowała jakby mi nie pozwolił na nowego, drugiego szczurka...ale u mnie będzie dopiero po świętach....Snoop'e  już się go nie moge doczekać
 już się go nie moge doczekać 

Viki - 04.09.04r
 Ariel (Basset hund) Hmmm, Radom, Radom, Radom-tyle o tym miescie sllyszalam, a nie wiem gdzie jest.... moze znalazłby sie jkais transporcik, np.  w Wawie duz o jest małych szczurasków, a moshe sie poszczęści i bedzie transpoprt Warszawa-Radom
 Hmmm, Radom, Radom, Radom-tyle o tym miescie sllyszalam, a nie wiem gdzie jest.... moze znalazłby sie jkais transporcik, np.  w Wawie duz o jest małych szczurasków, a moshe sie poszczęści i bedzie transpoprt Warszawa-Radom 
 bo u mnie w miescie nie ma z domowych hodowli, a z sklepu nie bede brac.  Ratty w Łodzi mieszka, więc załatwiła/załatwia transport (mam nadzieje ze sie uda!) przynajmniej do Katowic
 bo u mnie w miescie nie ma z domowych hodowli, a z sklepu nie bede brac.  Ratty w Łodzi mieszka, więc załatwiła/załatwia transport (mam nadzieje ze sie uda!) przynajmniej do Katowic  wiec i tak 30 min. posiedze w autobusie. U Ciebie napewno sie cos wykombinuje
 wiec i tak 30 min. posiedze w autobusie. U Ciebie napewno sie cos wykombinuje  oczywiście jesli chcesz i mozesz miec next szczuraśnego
 oczywiście jesli chcesz i mozesz miec next szczuraśnego 
 Nina wysłałą mi wiadomosc, ze chetnie mi pomoze, bo czesto jest w Radomiu
 Nina wysłałą mi wiadomosc, ze chetnie mi pomoze, bo czesto jest w Radomiu  Teraz tylko znaleźdź śliczną białą samiczke  z czarnymi oczkami
 Teraz tylko znaleźdź śliczną białą samiczke  z czarnymi oczkami  Kurcze ale mam wymagania
 Kurcze ale mam wymagania 
 Viki - 04.09.04r
 Ariel (Basset hund) bialego szczurka z czarnymi oczami prawdopodobnie nei znajdziesz, bo to bardzo rzadka odmiana, ale co powiesz na husky? z czasem wyblaknie i bedzie prawie bialy...
 bialego szczurka z czarnymi oczami prawdopodobnie nei znajdziesz, bo to bardzo rzadka odmiana, ale co powiesz na husky? z czasem wyblaknie i bedzie prawie bialy... 
 nawet nie wiedziałam ze żadkie sa białe
 nawet nie wiedziałam ze żadkie sa białe  Sprubuje znaleźdź takiego
 Sprubuje znaleźdź takiego  Mam już zaproponowaną pomoc
 Mam już zaproponowaną pomoc  ale oblukam ten temat
 ale oblukam ten temat  Jakbyś wrazie gdzieś dowiedziała sie o takim szczurasku to napisz doi mnie
 Jakbyś wrazie gdzieś dowiedziała sie o takim szczurasku to napisz doi mnie  Z góry dzięki
 Z góry dzięki 
 Viki - 04.09.04r
 Ariel (Basset hund) Viki - 04.09.04r
 Ariel (Basset hund) Viki - 04.09.04r
 Ariel (Basset hund)