W domu już wielkie wyczekiwanie na Gwiazdeczkę ale Ona do nas dotrze we wtorek albo w środę dopiero, mam nadzieję ze będzie Jej się podobać nowy dom. Chyba potrzebujemy bardzo kaptura bo taki brak w tej klacie ..One mają coś magicznego w sobie .. niby takie zwykłe, pospolite ale to tylko taka ściema , one są niesamowite.. i jak się patrzy na chłopców Nietoperka jak oni tak sobie razem podsypiają .. A tu takie pustki w naszej .. Teraz do mnie doszło że dwie nowe laseczki przyjadą ze stolic .. światowo !

ale Sylwiaj już doniosła ze moja owieczka to raczej czarna owca jest .. wcale nie należy do tych grzecznych.. Czyli jak zwykle trafi mi się jakiś urwipołć i hulaka w wersji damskiej .. to może od Marcheweczki przyjedzie grzeczna..
Ja bym Otisa ukradła Nietoperkowi .. Och jaki On idealny zwierz ! A tak to same zbóje u mnie w sadzie ..
Lalunie dzisiaj olewają facetów. Kokietują a jakże ale to tyle .. Mają miny : nie jesteśmy zainteresowane... ale jak to kobietki ..oko puszczą, to akurat muszą koniecznie się myć na widoku wyginając się kusząco ze chłopakom ślina kapie .. nawet się zdarzyło że wszyscy wisieli na kratach jak gimnazjaliści nad playboyem .. ale największym romantykiem jest Rademenes .. ale to już odsyłam do Nietoperkowego tematu po więcej..
Uważam że Lalunie są wredne i robią to specjalnie !
Ach ta miłość nieogarnięta
Mogłabym mieć tyle szczurów na co dzień, gdybym tylko nie musiała do pracy chodzić - to by mi wystarczyło
Co do pisanek .. u nas powstają dziwne, ta z logiem forum nie była najdziwniejsza .. może i poziom malarski dziecięcy ale za to ile frajdy ..
Dziękujemy wszystkim za życzenia