Gratuluje nowej domowniczki

A gdzie jest siostra (jesli napisałaś to jestem slepa :| )
Moderator: Junior Moderator

raze mz chłopakiem mamy 10
 raze mz chłopakiem mamy 10  (on często przynosi swoje pyszczki do mnie i wpuszczamy je do moich klatek)
 (on często przynosi swoje pyszczki do mnie i wpuszczamy je do moich klatek) mam za mało miejsca na 9 szczurów a na razie za mało funduszy na dokup klatki
 mam za mało miejsca na 9 szczurów a na razie za mało funduszy na dokup klatki  namawiam go
 namawiam go  Pewnie smutno
 Pewnie smutno  ale nie mam jak wziąć
 ale nie mam jak wziąć 
 ale Kropelka jest w porównaniu do nich chuda, więc to raczej nie tłuszcz... a może?.... póki się nie upewnię, nie biorę kolejnego szczura... bo pewnie będe musiała zachować te małe....
 ale Kropelka jest w porównaniu do nich chuda, więc to raczej nie tłuszcz... a może?.... póki się nie upewnię, nie biorę kolejnego szczura... bo pewnie będe musiała zachować te małe.... może dostanę 20 kwietnia na imieniny
 może dostanę 20 kwietnia na imieniny  wtedy narobię zdjęć oj narobię:P Z równowagą radzi sobie b. dobrze :] szaleje po klatkach normalnie
 wtedy narobię zdjęć oj narobię:P Z równowagą radzi sobie b. dobrze :] szaleje po klatkach normalnie  biega i wspina się i jest bardzo szczęśliwa
 biega i wspina się i jest bardzo szczęśliwa 
 dziś idę zobaczyć, co z nią...
 dziś idę zobaczyć, co z nią... i wcale nie chciała wyjść
 i wcale nie chciała wyjść  jest kochana! uuuu
 jest kochana! uuuu  

pozdrawiam
 pozdrawiam 
  Sklep (chyba "Dr. Zoo" o ile się nie mylę) jest na skrzyżowaniu Pałacowej i Warszawskiej, w pawilonie przy ul. Pałacowej; schodzi się na dół "do podziemi"; wejście te bliżej Pałacowej, koło piekarni
 Sklep (chyba "Dr. Zoo" o ile się nie mylę) jest na skrzyżowaniu Pałacowej i Warszawskiej, w pawilonie przy ul. Pałacowej; schodzi się na dół "do podziemi"; wejście te bliżej Pałacowej, koło piekarni  
   szczurka jest przepiękna!! Pytaj o szarą szczurkę husky, która jest bez ogona i trzymają ją na zapleczu
 szczurka jest przepiękna!! Pytaj o szarą szczurkę husky, która jest bez ogona i trzymają ją na zapleczu  możesz powiedzieć, że ja mam jej siostrę
 możesz powiedzieć, że ja mam jej siostrę  (znają mnie tam jako zawsze ubraną na czarno studentkę prawa wraz z chłopakiem
 (znają mnie tam jako zawsze ubraną na czarno studentkę prawa wraz z chłopakiem  - często tam chodzimy razem
 - często tam chodzimy razem  )
 )
 a sklep znam bardzo dobrze bo czesto tam bywam
 a sklep znam bardzo dobrze bo czesto tam bywam  jutro jade i zabieram panienke do siebie.pozdrawiam serdecznie i dziekuje za cynk
 jutro jade i zabieram panienke do siebie.pozdrawiam serdecznie i dziekuje za cynk zaczynam oswajanie chociaz widze ze z tym raczej problemow nie bedzie
 zaczynam oswajanie chociaz widze ze z tym raczej problemow nie bedzie  podrap jej siostrzyczke
 podrap jej siostrzyczke  pozdrawiam serdecznie
 pozdrawiam serdecznie 
  one są cudowne! Takie pieszczochy, ufne, ale zarazem ciekawskie - żywe sreberka
 one są cudowne! Takie pieszczochy, ufne, ale zarazem ciekawskie - żywe sreberka  Wszystko w jednym
 Wszystko w jednym  kochane maleństwa
 kochane maleństwa  
  Mają ok. 1,5 miesiąca.
 Mają ok. 1,5 miesiąca.
 wiele osób się myli. Tego nicku używam od 5 lat, wszyscy znajomi i przyjaciele tak do mnie mówią; wszędzie gdzie się pojawiam - jestem Nakashą
 wiele osób się myli. Tego nicku używam od 5 lat, wszyscy znajomi i przyjaciele tak do mnie mówią; wszędzie gdzie się pojawiam - jestem Nakashą  To od Akaszy, Matki Wampirów
 To od Akaszy, Matki Wampirów 

są w pełni sił i mam nadzieję, że nie będą mieć nawrotów choroby
 są w pełni sił i mam nadzieję, że nie będą mieć nawrotów choroby  Ziemowit też czuje się świetnie, po 2giej kastracji stał siękochany i mieszka ze stadkiem:)
 Ziemowit też czuje się świetnie, po 2giej kastracji stał siękochany i mieszka ze stadkiem:)
 Zdjęcia będą jutro albo pojutrze (zależy kiedy pożyczę od Mego Ukochanego cyfrówkę
 Zdjęcia będą jutro albo pojutrze (zależy kiedy pożyczę od Mego Ukochanego cyfrówkę  ).
). .
. . W ogóle się nie boi!!! Od razu rozgościła się w tymczasowej klatce. Lubi mnie, nie obawia się ludzi w ogóle - sama przychodzi do wyciągniętej dłoni, pozwala brać się na ręce, łazi sobie po mnie
. W ogóle się nie boi!!! Od razu rozgościła się w tymczasowej klatce. Lubi mnie, nie obawia się ludzi w ogóle - sama przychodzi do wyciągniętej dłoni, pozwala brać się na ręce, łazi sobie po mnie  , nawet jak biega po biurku, a ja chcę ją wziąć, posłusznie nieruchomieje (ale nie ze strachu) i czeka
, nawet jak biega po biurku, a ja chcę ją wziąć, posłusznie nieruchomieje (ale nie ze strachu) i czeka  .
. . Po chwili Siona i Izet znudziły się fukaniem na Hegel
. Po chwili Siona i Izet znudziły się fukaniem na Hegel  .
. . Najmłodsza samiczka, Kropelka, potem podeszła do krat klatki i zaczęła usilnie niuchać. Hegel wyszła z domku i też ją wąchała
. Najmłodsza samiczka, Kropelka, potem podeszła do krat klatki i zaczęła usilnie niuchać. Hegel wyszła z domku i też ją wąchała  . A potem... polizała Kropelkę po nosku!! Kropelka na szczęście nie fuknęła na nią, ani nic z tych rzeczy, po prostu zbaraniała a po chwili, pełna zdegustowania, sobie poszła   :roll:     :lol:
. A potem... polizała Kropelkę po nosku!! Kropelka na szczęście nie fuknęła na nią, ani nic z tych rzeczy, po prostu zbaraniała a po chwili, pełna zdegustowania, sobie poszła   :roll:     :lol:  . Moje szczury już są "stare" [najstarsza ma prawie rok, najmłodsza pół] i to ostatnia chwila, gdy mogę wziąć kolejne.
. Moje szczury już są "stare" [najstarsza ma prawie rok, najmłodsza pół] i to ostatnia chwila, gdy mogę wziąć kolejne. . Jest to bardzo dobry sklep, właściciel pilnuje wszystkich zwierzątek, mają czysto w akwariach, nie jest ich za dużo w jednym, są rozdzielane płciami (o ile nie chce ich rozmnażać), mają wodę i jedzonko. Nie sprzedaje ich byle komu (np. dzieciom), a szczurki sprowadza tylko i wyłącznie z domowych hodowli, nigdy z hurtowni. Czasem daje małe od siebie (ma szczury i bywa, że je rozmnaża), ale zazwyczaj znajduje ludzi, którzy chcą oddać swoje małe ogonki (z powody wpadki, albo celowego rozmnażania), ma kilka takich "stałych" hodowli. Małe są zadbane, w miarę oswojone, nie pochodzą od spokrewnionych ze sobą rodziców i mają świetne charaktery
. Jest to bardzo dobry sklep, właściciel pilnuje wszystkich zwierzątek, mają czysto w akwariach, nie jest ich za dużo w jednym, są rozdzielane płciami (o ile nie chce ich rozmnażać), mają wodę i jedzonko. Nie sprzedaje ich byle komu (np. dzieciom), a szczurki sprowadza tylko i wyłącznie z domowych hodowli, nigdy z hurtowni. Czasem daje małe od siebie (ma szczury i bywa, że je rozmnaża), ale zazwyczaj znajduje ludzi, którzy chcą oddać swoje małe ogonki (z powody wpadki, albo celowego rozmnażania), ma kilka takich "stałych" hodowli. Małe są zadbane, w miarę oswojone, nie pochodzą od spokrewnionych ze sobą rodziców i mają świetne charaktery  

Lubię ten sklep i polecam - ul. Wyszyńskiego, w handlowcu za McDonaldem, jak ktoś jest z Białegostoku
 Lubię ten sklep i polecam - ul. Wyszyńskiego, w handlowcu za McDonaldem, jak ktoś jest z Białegostoku  . [inne godne polecenia, to przy ul. Kilińskiego - b. drogi, ale wszystkie wymogi na spełniona na 6 i przy ul. Sienkiewicza - tu dałabym 5].
. [inne godne polecenia, to przy ul. Kilińskiego - b. drogi, ale wszystkie wymogi na spełniona na 6 i przy ul. Sienkiewicza - tu dałabym 5]. 
  Jest po prostu cudowna, taka kochana!!!!
 Jest po prostu cudowna, taka kochana!!!!  

:love8:
 :love8:

Jak miło jest sobie "przypomnieć" urokliwość takich maluszków
 Jak miło jest sobie "przypomnieć" urokliwość takich maluszków  

A jaka jest ufna!!!! Wcale nie lubi siedzieć w domku, zdecydowanie woli moją bluzę
  A jaka jest ufna!!!! Wcale nie lubi siedzieć w domku, zdecydowanie woli moją bluzę  . Oswajanie przebiega z nią wyjątkowo szybko
. Oswajanie przebiega z nią wyjątkowo szybko   :bom:
    :bom:  

Moje kochane maleństwo
 Moje kochane maleństwo 

.
.