Brzmi ciekawieNietoperrr... pisze:Polecam hamako-norki na długość klatki z kilkoma otworkamiPrzy okazji robią za hamaki-łapaki
![]()

Moderator: Junior Moderator
Brzmi ciekawieNietoperrr... pisze:Polecam hamako-norki na długość klatki z kilkoma otworkamiPrzy okazji robią za hamaki-łapaki
![]()
Nie kuś!Nietoperrr... pisze:Polecam hamako-norki na długość klatki z kilkoma otworkami
Kuszę...kusz,kusz...Hanka&Medyk pisze:Nie kuś!Nietoperrr... pisze:Polecam hamako-norki na długość klatki z kilkoma otworkami
Ale jak sobie pomyślę, ile się trzeba będzie namęczyć z wywinięciem na lewą stronę żeby odkurzyć syf ze środka, to ochota mi mijaNietoperrr... pisze:Kuszę...kusz,kusz...Hanka&Medyk pisze:Nie kuś!Nietoperrr... pisze:Polecam hamako-norki na długość klatki z kilkoma otworkami
Hanka&Medyk pisze:Ale jak sobie pomyślę, ile się trzeba będzie namęczyć z wywinięciem na lewą stronę żeby odkurzyć syf ze środka, to ochota mi mijaHanka&Medyk pisze:Kuszę...kusz,kusz...Nietoperrr... pisze:
Nie kuś!
To ja cierpliwie poczekam bo potrzebowałabym i tak większą ilość rzeczy i chciałabym jakiś komplecikNietoperrr... pisze:Teraz nie jestem już w stanie nowych zamówień przyjmować,dopóki z bieżącymi się nie wyrobię...