Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dziś wybieg z kotą skończył się lekkim dziabem kota w łapkę .. była tak nachalna, że Jagódka nie wytrzymała .. ostatecznie została wyproszona i resztę wybiegu miauczała za drzwiami ... cóż .. może to ją czegoś nauczy ..
ZzZzZzZz.... Mnie tu nie ma... "Dzień dobry" "Wszystko pięknie ... ale kuweta jest moja!"
A tutaj sesja mokra. Remuś potrzebował kąpieli w nizoralu, to uznałam że nie będzie cierpiał sam
i szczury odważne !
moje gdyby znalazły się w takiej sytuacji: http://s1058.photobucket.com/albums/t40 ... G_3847.jpg to chyba zeszłyby na zawał, sam widok kota w drzwiach to najwyższy stan zagrożenia, który paraliżuje ogony na resztę dnia
Nila bardzo szybko przystosowuje się do nowych warunków ... Aż nie chce mi się wierzyć, że to ta sama kotka ze strupami na uszkach, ze złamanym ogonkiem ... która siedziała u mnie za łóżkiem .. Jakby mi ktoś pokazał taki film, powiedziałabym że zwierze w dobrym domu się urodziło i tylko takie życie zna.
film jest monotonny i niezwykle uspokajający zwierzęta jednak potrafią być wdzięczne... za to moja kocica, która od urodzenia ma cieplutki, przyjazny domek, dobrych ludzi i pełną miseczkę - sra na kanapy i po ścianach...