Widziałam ten romantyzm sentymentalny u siebie w domu i bardzo to często sobie przypominam .. ten ślinotok , te budyniowe pysie i malinowe oczy .. a teraz nawet mogą musnąć te cuda

Moderator: Junior Moderator
A Ty nawet nie wiesz,jak mi strasznie ciężko będzie go oddać...martens pisze:Ej! Bo go nie odbiorę!!!Nietoperrr... pisze:syjamek to ostatni Tosiak,jaki u mnie został i choć nie chcę bardzo,to muszę oddać tej paskudnej martens,której nie lubię,tak strasznie za to nie lubię...![]()
Żartowałam
Afa1811 pisze:
Nietoperr, ależ Ci zazdroszczę tego latania. Od zawsze mi się marzy polatać chociaż chwilkęjakie wrażenia?
Ech,a pomyśleć,że te dwie dziewczyny to taki przypadek,kilka biednych,dzikich samiczek wyłudzonych od terrarysty,taka szczurom pomoc,bo nadwyżka była.A te dwie tak zawojowały moje życie,dzieci,nawet męża,postawiły na głowie samcze,leniwe stadool. pisze:
Zazdroszczę takiej damsko-męskiej komuny z zablokowanym wzrostem demograficznymDla chłopców wieczna wiosna i motyle w brzuszkach, dla dziewczyn zawsze wianuszek adoratorów
rzeczywiście tylko tej leżanki w kociej postaci brakuje
Eve,a wiesz,że Otis właśnie dzięki tym lataninom za dziewczynami zrzucił prawie cały swój tłuszczyk???Nic tak na niego nie podziałało,jak wybiegowa gimnastyka w dreptach i truchtach za pannami,żadne tam karmy dietetyczne,ban na pełną miskę i odciąganie od niej w porach karmienia...Kobity go wygimnastykowały na wspólnych wybiegachEve pisze:Pewnie ze Otis nie będzie biegał za siksami - przecież tego się nie da zjeść !
Widziałam ten romantyzm sentymentalny u siebie w domu i bardzo to często sobie przypominam .. ten ślinotok , te budyniowe pysie i malinowe oczy .. a teraz nawet mogą musnąć te cuda
Kiedy ona jest przerażonaNietoperrr... pisze:Gasząc od razu wszelkie zapędy po obejrzeniu filmiku w wrzeszczącą Duszką - nie znęcam się nad zwierzętami,nie zamknęłam w klatce obcych sobie zwierząt,Duszka zna chłopaków od dawna,Tośka też,mieli wcześniej dzień w dzień wspólne wybiegi,dziewczyny uciekały,chłopaki tuptaliDuszka piszczała,zaczepiała,uciekała i tak w kółko.
Duszka takim samym wrzaskiem reagowała wcześniej na dotyk ludzkiej ręki,więc proszę o powstrzymanie komentarzy o przerażeniu itp.