Emilkowe ogony z grodu Sapiehy
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Emilkowe ogony z grodu Sapiehy
tylko że to zdjęcie z wczoraj. małe do odebrania we środę a takie małe 

Jeżuuuu kolczasty!!!!!!!!
Co za 3 cuda!!!!!!!!! Dopiero Lex bedzie miała z kim brykać ^^ wymiziaj babki ode mnie
:*
Co za 3 cuda!!!!!!!!! Dopiero Lex bedzie miała z kim brykać ^^ wymiziaj babki ode mnie

Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
a jedna to klon Lex 

Śliczne maluszki 

jakie fajne niedźwiadki 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
czy jak mam ślinotok to dobrze? xD
Cudowne juz nie mogę się doczekać połączenia ich ze starszym stadkiem ^^ to sie Lexunia ucieszy
Mizianko czochranko ślemy
Cudowne juz nie mogę się doczekać połączenia ich ze starszym stadkiem ^^ to sie Lexunia ucieszy

Mizianko czochranko ślemy

futerka mają świetne! marzyłam o rexach. chociaż jedna ma praktycznie proste wąsy.
na chwilę obecna mieszkają w chomikówce. boję się że w pykówki wyjdą w nocy i moja kotka się nimi zaopiekuje.. jest strasznie łowna a małe są wielkości myszy.
dostają sinlac, gerbery oraz odrobinę suchej karmy. co mnie cieszy, zjadają ziarna
hamaka się boją ale dałam im maleńką czapeczkę dla noworodków. wiszą w niej jak w torbie kangurzycy
nie puszczam ich luzem bo są płochliwe. ale tak to jest mieć maluszki. dopiero zjadłam śniadanie ale jeszcze jestem w piżamie
bo są ważniejsze sprawy! trzeba dzieci ponosić! mam dla nich kocyk więc mogą sobie sikać do woli 
na chwilę obecna mieszkają w chomikówce. boję się że w pykówki wyjdą w nocy i moja kotka się nimi zaopiekuje.. jest strasznie łowna a małe są wielkości myszy.
dostają sinlac, gerbery oraz odrobinę suchej karmy. co mnie cieszy, zjadają ziarna

nie puszczam ich luzem bo są płochliwe. ale tak to jest mieć maluszki. dopiero zjadłam śniadanie ale jeszcze jestem w piżamie

haha Lubie to! ^^
więcej zdjęć!!!! bo Ciotka sie domaga no i mojego Lexusa dawno nie widziałam
:*
więcej zdjęć!!!! bo Ciotka sie domaga no i mojego Lexusa dawno nie widziałam

a wiesz jaki im ciężko zrobić telefonem zdjęcia??
rozmazane plamy wychodzą! z Lexa też 

Jejku dawno nie było... a dzieci rosną 
uwielbiam jak śpią na głowie ;P
a jak się czuje Lex?

uwielbiam jak śpią na głowie ;P
a jak się czuje Lex?
Lex właśnie odeszła a we mnie dojrzała decyzja o zakończeniu przygody ze szczurami. wszystkie laski są do adopcji..