[Piła/Bydgoszcz] Oddam śliczne samiczki.

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

beautifulmouse

[Piła/Bydgoszcz] Oddam śliczne samiczki.

Post autor: beautifulmouse »

Dziś trafiły do mnie 3 dziewczynki. Są zdrowe , oswojone i zadbane kolor czarno-biały , to się chyba u was kapturek nazywa :) Dwie samiczki są malutkie (wielkości myszoskoczka) Moja koleżanka zaszła w ciąże i nie może ich dalej mieć .Więc szukam dla nich odpowiedzialnych domków . Samiczki są same więc żadna z nich z gratisem nie będzie . Wysyłam pocztą pkp , lub mogę dostarczyć na terenie Piła- Bydgoszcz. Samiczki zupełnie za darmo ( co najwyżej proszę o zwrot kosztów wysyłki) Dla zainteresowanych zdjęcia na gg lub e-mail :)) Są takie śliczne ... jednak nie uczęszczam do szkoły w moim mieście i nie miała bym czasu dla tak inteligętnych stworzeń . Szczurki jak najbardziej oswojone , mogą biegać w najlepsze po pokoju i nie powodują szkód.
bobroska

Re: Oddam śliczne samiczki.

Post autor: bobroska »

shadow;)

Re: Oddam śliczne samiczki.

Post autor: shadow;) »

Daj zdjęcia :) Ile mniej więcej mają miesięcy. Szukam właśnie szczurka, samiczki, tylko jak dokładnie z tą dosylką
heh
Angela12

Re: [Piła/Bydgoszcz] Oddam śliczne samiczki.

Post autor: Angela12 »

Ja również szukam samiczki. Tylko właśnie zastanawia mnie w jakim jest wieku i kiedy mogłabym ją dostać? I czy byłby możliwy transport do Olsztyna bądź Płocka?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”