Jak raz się usłyszy, to się zapamiętaalken pisze:no własnie!Cytrrryna pisze: Poza tym jak można być tak głupim, żeby nie zapamiętać imienia?
(chyba ze w sytuacji gdy szczur nazywa się Cthulhu...)

Moderator: Junior Moderator
Jak raz się usłyszy, to się zapamiętaalken pisze:no własnie!Cytrrryna pisze: Poza tym jak można być tak głupim, żeby nie zapamiętać imienia?
(chyba ze w sytuacji gdy szczur nazywa się Cthulhu...)
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn
HahahahahahahaEve przywołuje Cthulhu na kolację :
Eve przywołuje Cthulhu na kolację :
Hahahahahahaha![]()
To chyba przypadłość każdego opiekuna i generalnie dobrze, że nikt prawie tego nie słyszyCiszcie się że nie słyszycie jak ja gadam do ogonów ..
moje IQ spada do okolic 50 jak zaczynam czasem do nich mówić...Malachit pisze:To chyba przypadłość każdego opiekuna i generalnie dobrze, że nikt prawie tego nie słyszyCiszcie się że nie słyszycie jak ja gadam do ogonów ..
Entreen pisze:moje IQ spada do okolic 50 jak zaczynam czasem do nich mówić...Malachit pisze:To chyba przypadłość każdego opiekuna i generalnie dobrze, że nikt prawie tego nie słyszyCiszcie się że nie słyszycie jak ja gadam do ogonów ..
alken pisze:i one jeszcze się tak PACZĄ, jak na debila, jak się do nich świergoli
Moje wyglądają raczej na "skończ gadać i daj coś dobrego!"Cytrrryna pisze:alken pisze:i one jeszcze się tak PACZĄ, jak na debila, jak się do nich świergoli
A w myślach pewnie "Jejuu jaki ten człowiek głupi"![]()
IHime pisze:Moje wyglądają raczej na "skończ gadać i daj coś dobrego!"Cytrrryna pisze:alken pisze:i one jeszcze się tak PACZĄ, jak na debila, jak się do nich świergoli
A w myślach pewnie "Jejuu jaki ten człowiek głupi"![]()