Majaki Nocne - doszczurzenie ekstremalne

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Eve

Re: Majaki Nocne

Post autor: Eve »

Ihime Bo obcy zapach trzeba ZJEŚĆ ! nie wiedziałaś? ;D
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
IHime

Post autor: IHime »

No to skończę pożarta przez szczury. ;)
IHime

Nie jestem pewna, ale Palmyra ma chyba jakieś plany odnośnie konsumpcji wiarołomnej opiekunki w mojej osobie, która zamiast obsługiwać ogoniaste królewny i królewicza, buja w obłokach i bywa w świecie.
Zbierając się na wyjazd kontemplowałam - praca w klimatyzacji, a potem plaża i morze - znaczy, wysusza skórę - znaczy, trza znaleźć dobry balsam. Przetrzepałam domowe zapasy i znalazłam super-wypasiony-eko-bio-i-fokle balsam malinowy z podchoinkowych zapasów. Zastanowiłam się, czemu go przestałam używać, skoro taki świetny i nie pamiętam, żebym była uczulona...
Kilka dni zleciało szybko i ogoniaste przywitały mnie przemiło - wylizały dłonie, zajrzały do uszu i do torby ("co nam przywiozłaś?"). Ucieszyłam się, bo zwykle powitanie oznaczało otwarcie jednego oka i łypnięcie znaczące "a, już jesteś". Jednak radość zaczęła z wolna spełzać mi z paszczy, kiedy po wylizaniu dłoni paskudy przeszły do wylizywania szyi, ramion, pleców i łydek... Kiedy zaczęły podszczypywać wewnętrzną stronę łokcia, poczułam się zagrożona i postanowiłam wycofać się na z góry upatrzoną pozycję. W kabinie prysznicowej.
Do dzisiaj budzę się z łomotem serca na wspomnienie goniącej mnie Palmyry z miną dziecka oszołomionego wizją ludzika z waty cukrowej wielkości Pałacu Kultury... Balsam oddałam koleżance, nie jest wart ryzykowania życiem. ;)
odmienna

Post autor: odmienna »

hihihi!
wcale Cię nie będę żałować (i nie bez znaczenia jest tu płaska zazdrość z powodu plaży i morza :P , ale to szczegół ): swego czasu, gdy rezydował u mnie niejaki Stefek z Blokowiska, cierpiący na trudny przypadek pododermatitis (jak się paskudnie nazywa, tak paskudne jest), testowałam przeróżne specyfiki opatrujące. Oczywiście najpierw na sobie ( jakaś sprawiedliwość musi być: na szczurach testuje się niemal wszystko dla homo sapiens, to niektóre egzemplarze homo służą rattusom za testerów 8) ), no i trafiłam na cudo o nazwie Akutol... Raaaaaaany! Chłopcy chcieli mnie zjeść! Co dziwne, Akutol zgoła nie pachnie apetycznie... szczuractwo moje, bardzo lubi mnie „obcałowywać” gdy użyję balsamu Garniera z syropem z klonu, ale to była zupełnie inna jakość: oni chcieli mnie pożreć!
Akutol się przeterminował............
Awatar użytkownika
Eve

To jak się przestaniesz odzywać przez tydzień zacznę się martwić, że jednak Cię zlizały ;)
Potraktowały Cię jak sarny lizawkę po tym specyfiku-eliksirze, ale z drugiej strony mogłaś to potraktować jako wielką tęsknotę i miłość ;D .. ja wiem trudno uwierzyć .. ale co się nie robi dla lepszego samopoczucia 8)
wycałuj Cudowności :-*

Awatar użytkownika
Eve

No to teraz już mogę ;)
Ostatni rok przed trzydziestką przyniósł mi wiele rozmyślań egzystencjalnych ale i pogodzenie się z wieloma rzeczami natury hm.. natury :D Osiągnęłam duży stopień tumiwisizmu w zakresie ... " Cholera mam zmarszczki ? " I mimo że rozwój mojego intelektu zatrzymał się gdzieś na etapie gimnazjalistki jeśli chodzi o dojrzałość emocjonalną to jest mi LEPIEJ ! .. czego Ci z całego serca życzę .. w ten bardzo emocjonalny etap ;) Bo przecież istnieją dowody na to że Ci co przekroczyli trzecią z kolei cyferkę - żyją ! I co najważniejsze, nieźle :D
Dlatego Dziubku Słodki życzę Ci szalonego, przebojowego, cudownie energetycznego życia, żebyś w późnej starości mogła powiedzieć rozgorączkowanym hormonami prawnukom " Szczeniaki więcej figofago w życiu bo trąci nudą "

no i wysyłam trzy tiry całusów do tej wielkiej Łodzi :-* :-* :-*

Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

Wszystkiego naj naj naj!
I szczurów, które liżą tylko z miłości, a nie w celach czysto konsumcyjnych ;) ! Uśmiałam się z historii z balsamem :D !
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

najlepszego i najszczurszego :)

a co do ataku szczurzych jęzorów to nie wiem czy li i tylko o malinową woń chodziło. kiedyś smarowałam się olejem tamanu, który jesat dobry na blizny, i który pachnie nieszczególnie, jakimś zdechłym zielskiem i jest potwornie gorzki, co nie przeszkodziło Kaszance w próbach skonsumowania mojej facjaty :P
ja ogólnie używam najczęściej nie kupnych balsamów tylko naturalnych olejów i maseł do ciała więc nie mam oporów przed tym, żeby szczury mnie konsumowałay, bo chemii się nie najedzą. gorzej że one czasem nie wiedza kiedy przestać i przyjemny masaż zamienia się w "a może uda się zabrać trochę na później, spróbujmy odgryźć jej ramię"
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Entreen

Post autor: Entreen »

Najnajlepszego! :)
Cynamon Imbir Karmel Wanilia

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Wszystkiego najlepszego kochana! :-*
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

O, starzejesz się? :D Najlepsiejszego! :3
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Wszystkiego najszczurszego ! Duzo zdrowia dla całego ludzko-szczurzego stadka!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

To i ja ! I ja!!! ;D
Najlepszego!!!Aż kusi,żeby dac w prezencie urodzinowym jakiś balsam... >:D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
IHime

Dziękuję, dziewczyny! :-* :-* :-*
Eve, masz niezrównaną inwencję w wymyślaniu życzeń! :-*
A balsam dostałam, z masłem kakaowym. Będę pachnieć jak apetyczna czekoladka. ;D
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

No to jeszcze życzenia dla szczuraków - smacznej IHime :D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”