[Klatka] - Wasze klatki

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nietoperrr...
Kontakt:

Re: [Klatka] - Wasze klatki

Post autor: Nietoperrr... »

Ja chyba też odgapię ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
bobroska

Post autor: bobroska »

[urlhttp://desmond.imageshack.us/Himg72/scaled.php?server=72&filename=p6140022.jpg&res=landing[/url]

http://www.zdrowyzwierzak.pl/product-po ... owych.html

Jak patrzę na nią na żywo, to nie wiem, gdzie jeszcze mogłabym coś dołożyć, a na zdjęciu strasznie pusto wygląda.. ???

Poprawiłam duże zdjęcie.
mod IHime
bobroska

Przepraszam, źle wkleiłam, oczywiście nie mogę edytować.. ::)

Obrazek
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

Ja mam to samo: niby dużo rzeczy, ale jakoś pusto się wydaje... Z drugiej strony ja lubię ład, toteż nie umiem tak ućkać jak niektórzy mebelków w klatce, jakoś mi to nie wychodzi ;]
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

bobroska, a te koszyki są na całą długość klatki? bo to jest ta 80x50x80 z artmetu, nie? bo taki koszyk na całą długość mi by się strasznie przydał, ale nigdzie nie widziałam tak dużych...
Wyszukiwarka nie gryzie
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

a mi sie podoba, nie lubię jak w klatce jest nawalona masa pierdolników, jest estetycznie a miejsce jest wykorzystane odpowiednio :)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
bobroska

Malachit pisze:bobroska, a te koszyki są na całą długość klatki? bo to jest ta 80x50x80 z artmetu, nie? bo taki koszyk na całą długość mi by się strasznie przydał, ale nigdzie nie widziałam tak dużych...
Nie wiem czy z artmetu, kupowałam przez allegro, to jest ta: http://allegro.pl/klatka-fretki-szynszy ... 83648.html Koszyczki niestety nie są na całą długość, brakuje jakieś 10-15cm :-\ Ale to i tak największe jakie znalazłam.
alken pisze:a mi sie podoba, nie lubię jak w klatce jest nawalona masa pierdolników, jest estetycznie a miejsce jest wykorzystane odpowiednio :)
Dziękuję :) Mi też się podoba, ale porównując do innych klatek z tego wątku wygląda biednie. ;)
Awatar użytkownika
Agusta

Post autor: Agusta »

Malachit ja w Carrefourze widziałam takie, chciałam kupić ale koloru nie było odpowiedniego... Ale świetne są i różne rozmiary. Największy kosztował około 4 zł. tylko :)
Moje Puchate: Milu Lilu Jadwiga Beza Ważka < : ) ~~
...::: Zajrzyj do nas :::...
bobroska

Agusta, takie na 50cm? Jakie były kolory, był fioletowy? Mi się te właśnie strasznie podobają ze względu na kolor, kupiłam je w OBI.
Awatar użytkownika
Agusta

Post autor: Agusta »

Fioletowe, granatowe, białe i jaskrawo-zielone były... Wydaje mi się że było to około 50cm ale nie jestem pewna bo nie mierzyłam. :)
Moje Puchate: Milu Lilu Jadwiga Beza Ważka < : ) ~~
...::: Zajrzyj do nas :::...
Hooda

Post autor: Hooda »

Co do pomysłowości na urządzenie klatki... Co myślicie o tym? Bo mam ten sam problem co BlackRat i bobroska ::) Wpakować tam coś jeszcze?

Obrazek Obrazek
bobroska

Agusta, to jutro idę do kerfa zobaczyć, dzięki. :D

Hooda, a chodzą po tych sznurach? Ja wyciągnęłabym trochę tych sznurów, wstawiłabym jeszcze z jeden koszyk, hamaczek na górze i większy hamak na dole - nie wiem jak Twoje, ale moje idioty lecą z górnego koszyka na łeb na szyję, bez hamaka na dole miałabym już dwa połamańce. ::)
Hooda

No właśnie chodzą. Koszyk jeszcze jeden spróbuję gdzieś wstawić, hamaki na górze są dwa, ale gdy jeden był niżej to w ogóle nie chciały w nim leżeć. No i zauważyłam, że opracowały sobie metodę schodzenia na sam dół klatki właśnie po sznurach i po nich głównie się poruszają. Spróbuję może dodać jeszcze jakiś hamak niżej i poobserwować...
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Ale fajne te sznury! Ja bym więcej koszyczków wstawiła i może jakiś polarkowy domek, co? :D
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Hooda

Tak zrobię 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Klatki”