Poszukuje DT/DS - 2 samiczki - WWa

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
19lipiec

Poszukuje DT/DS - 2 samiczki - WWa

Post autor: 19lipiec »

Pilnie poszukuję DS lub chociaż DT moim samiczkom, które mają po ok 7 miesięcy. Na terenie Warszawy.

Obrazek

Obrazek

Bletka - beżowo-biała z czerwonymi oczkami - bardzo kochana, spokojna i delikatna, troszkę starsza od Fifki lecz drobniejsza. Lubi mizianie za uszkiem i drapanie po boczkach.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Fifka - kapturek biało-szary (w szarym domieszka koloru brązowego) - ciekawska i ruchliwa, ciągle się pcha do wyjścia, lubi się wspinać i skakać. Lubi jak jej się delikatnie miętosi uszka palcami i głaszcze po bokach pyszczka.

Są oswojone, reagują i przychodzą na cmokanie.
Zarejestrowane są w MedicaVet. Bletka cały czas zdrowa, nigdy nie miała problemów ze zdrowiem. Fifka miała zapalenie oskrzeli, przyjmowała tabletki, później zastrzyki, jest już całkiem zdrowa. Myślę, że nie będzie problemu ze zmianą danych właściciela w karcie kliniki.
Dziewczynki od samego początku są razem, dlatego zależy mi bardzo na tym, aby osoba, która chciałaby je przygarnąć wzięła je oboje. Nie wchodzi opcja rozdzielenia.

Sprawa jest pilna, bardzo proszę o pomoc... :(
Obrazek
Awatar użytkownika
19lipiec

Re: Poszukuje DT/DS - 2 samiczki - WWa

Jeśli ktoś ma np. samce, a chce moje dziewczynki, mogę je oddać nawet z klatką, transporterkiem, miseczkami i poidełkiem. Oby trafiły do dobrych rąk i kochającego człowieka, bo potrzebują dużo uwagi i miłości.
Obrazek
Awatar użytkownika
19lipiec

Re: Poszukuje DT/DS - 2 samiczki - WWa

Już nieaktualne.
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”