Od dłuższego czasu przeszukiwałam oferty rynkowe dotyczące karm. Oczywiście szukałam czegoś co byłoby jak najlepsze dla dziewczyn i jednocześnie nie uderzało mnie zbyt mocno po kieszeni i po nosie (przy użyciu VL RC trzy kupki potrafiły "zapachnić" cały pokój)
 Tak metodą eliminacji uznałam, że kryteria te najlepiej spełnia Labofeed B.
 Tak metodą eliminacji uznałam, że kryteria te najlepiej spełnia Labofeed B.Doszukałam się tylko jednej wady Labofeeda - trzeba zamówić od razu 25 kg :roll: Chociaż po chwili namysłu i to okazało się zaletą, ponieważ robiąc wspólne zamówienie można przy okazji poznać część zaszczurzonych ze swojego miasta i okolic

Niezbędne "cyferki"

Waga jednego worka: 25 kg
Koszt jednego kg karmy to ok 4zł 60gr (dokładnie podam później, bo to TŻ zamawiał)
1. Ja biorę 5 kg
2. Kolejna osoba z forum - do konsultacji
3. Osoba z innego forum 5 kg
Wolnej karmy zostaje więc od 5 - 15 kg, dokładne dane podam wieczorem

Jeśli ktoś się zdecyduje, to najlepiej od razu na 5 kg (łatwiej zważyć
 ) Aczkolwiek jeśli nikt nie zdecyduje się na taką ilość pewnie zdecyduję się rozważać po mniej (aczkolwiek nie przesadzajmy, przy tej cenie karmy nie będzie chciało mi się bawić w rozważanie po mniej niż 1-2kg)
 ) Aczkolwiek jeśli nikt nie zdecyduje się na taką ilość pewnie zdecyduję się rozważać po mniej (aczkolwiek nie przesadzajmy, przy tej cenie karmy nie będzie chciało mi się bawić w rozważanie po mniej niż 1-2kg)Jeśli chodzi o odbiór - podam później przybliżoną datę przyjścia paczki. Mieszkam w okolicach manufaktury. I prosiłabym odbierać dość szybko, ponieważ u mnie będą za kilka dni robione "poprawki" mieszkania, czyli mały remont, a za dwa dni będę miała również tymczasy, czyli dodatkową klatkę, a co za tym idzie miejsca będzie niewiele