Ja tam dumbośków też nie widzę
Oddam Dumbusie
Moderator: Junior Moderator
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Re: Oddam Dumbusie
AGUTY!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
-
anulkagrel
- Numer GG: 9253932
Mama jest standart tato dumbo
Chełm?? Naprawdę? Tak blisko... i do tego jeszcze czarnuszki... Wiedziałam, że powinnam sobie zrobić szlaban na ten dział.
-
klimejszyn
- Kontakt:
ale maluchy dumbo nie sąanulkagrel pisze:Mama jest standart tato dumbo
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
-
anulkagrel
Re: Oddam
niech Ci będzie... Jeśli nie jesteś zainteresowany/zainteresowana to nie widzę sensu wypowiedzi.
Re: Oddam
Jest, bo wprowadzasz potencjalnych chętnych w błąd. Na zdjęciach nie ma dumbo, same standardowouche maluchy.anulkagrel pisze:niech Ci będzie... Jeśli nie jesteś zainteresowany/zainteresowana to nie widzę sensu wypowiedzi.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Na fb piszesz, że tata jest dumbo, a mama "mix (standard+dumbo)". Czyli, że co, bo nie do końca załapałam 
jak już pisałam na fb jest pokazana mama która jest standardem a to że tata jest dumbo nie znaczy że maluchy są a nie są na pewno dumbo więc do adopcji tu są standardy 
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
A w jaki sposób doszło do rozmnożenia, jeśli można spytać? 
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
-
anulkagrel
Oferta już nieaktualna.
Dzięki za odpowiedzi
Dzięki za odpowiedzi
Tak szybko rozdałaś szczurki? 
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Te szczurki jeszcze przez 2 tygodnie powinny być z matką :/
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Może tych wszystkich pytań się przeraziła, i zrezygnowała? 
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
-
czekoladkaa
- Numer GG: 43285078
i właśnie się tego obawiamBlackRat pisze:Może tych wszystkich pytań się przeraziła, i zrezygnowała?
...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
-
anulkagrel
Maluchy znalazły domki a 2 zostały ze mną
A co do tego ile powinny pozostać przy mamie to sprawa była konsultowana z weterynarzem więc chyba trochę się na tym zna a ja mu ufam więc ze spokojnym sercem oddałam do nowych domków