ODDAM DWIE CZERWONOOKIE SZCZURKI GDANSK

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Majkka

ODDAM DWIE CZERWONOOKIE SZCZURKI GDANSK

Post autor: Majkka »

Witam

Mam do oddanie dwie szczurze dziewczynki maja okolo 6miesiecy. Z powodow wyjazdu jestem zmuszona je oddac.
Nie gryza, byly codziennie puszczne ( wszedzie ich zawsze pelno ^^ ) , jak otwiera sie klatke od razu podchodza sprawdzic co sie dzieje.Co prawda wola biegac niz siedziec na rekach . Oby dwie maja czerwone sliczne oczka :) Jako malenstwa ( kolo 2miesiecy) bylo dolaczone do moich 3 starszych dziewczyn (dwie mialy rok a najstarsza ponad dwa) , dosyc szybko dotarly do siebie .Najstaszej juz niestety nie ma (miala nowotwor) , dwie udalo mi sie oddac znajomej , No i zostaly jeszcze dzieciaki .

Biala to Milka , z cynamonowym pyszczkiem to Dakota.

Do oddania mam takze transporterek i duza klatke (wys.80 szer.40 dl.70)
Klatka jest stara ma kilka uszkodzen.Miala dorabiane dzwiczki u gory , podgryziona kuwete na dole , na 'dachu' brakuje kilku szczebelkow .Dlatego ja oddaje , moze komus sie przyda .

http://www.photoblog.pl/varna666/profil Na profilu sa zdjecia dziewczyn klatki oraz transporterka.
Jezeli bedzie problem z otworzeniem dajcie znac

Pozdrawiam
Majkka

Re: ODDAM DWIE CZERWONOOKIE SZCZURKI GDANSK

Wolalabym aby poszly razem.Odbior tylko osobisty.Nie wysylam dziewczyn.
Majkka

Osobno tez moga pojsc, zalezy mi na czasie gdyz we wrzesniu wyjezdzam i w ostatecznosci bede musiala je do zoologa oddac.
alinak

Post autor: alinak »

Nie oddawaj malych do zoologa! Poszukaj im domu tymczasowego chociaz. Niektorzy uzytkownicy daja, a szczurkom moze byc latwiej znalezc dom gdzies dalej niz tylko w Gdansku, ludzie czesto gdzies jezdza i moga je ze soba zobracc, a ktos zaufany z forum moze przeprowadzic wizyte przedadopcyjna.
alinak

A nie wiem jak innym mi zdjecia sie nie otwierają
Majkka

Jezeli ktos mialby mozliwosc wziac je na tymczasowy domek to pewnie jezeli moglby sie potem zajac ich adopcja.

Niewiem czemu Tobie nie otwieraja sie zdjecia , jak naciskasz na link to od razu przechodzi przeciez na ta stroone i wszystko widac.
U mnie nie ma problemu z otwarciem stronki , probowalam czy sie otwiera bez zalogowania i nie ma najmniejszego problemu.
alinak

Mozliwe moze jakis blad mi wskakuje tak tez bywa ::) popatrz po ludziach czesto szukaja ogonow i sie oglaszaja w komentarzach pisz o swoich ogonach moze akurat ;)
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Dodaj ogłoszenie też na innych forach: http://forum.szczury.biz, http://stowarzyszenieprzyjaciolszczurow.pl ;) Jeśli nie znajdziesz im domu, mogę je wziąć na tymczas, ale to w ostateczności, jeśli mój chłopak się zgodzi.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
cama

Post autor: cama »

Mam klatkę na 5 - 6 szczurów i w sumie znalazłoby się w niej miejsce na jeszcze 2 panienki, ale problem w tym, że nie wiadomo co wyjdzie z łączenia. Jestem w trakcie dołączania małej szczurzycy do mojego stadka no i wszystkie oprócz jednej normalnie ją zaakceptowały. Trafiła mi się jakaś agresorka, która za cholerę nie chce przyzwyczaić się do małej. Wydaje mi się, że wszystko robię tak jak powinno być zwłaszcza, że te trzy panienki nie są też razem ze sobą od małego. Po prostu wtedy było łatwiej, bo były jeszcze młodziutkie. Duża klatka stoi cały czas pusta, a szczurzyce jak były osobno tak są i teraz. W najbliższym czasie planujemy z chłopakiem przeprowadzkę więc zupełnie neutralny grunt też może wiele zmienić. No nic, w każdym bądź razie chciałam poinformować, że jeżeli do tego września naprawdę nie znajdzie się nikt chętny, to ewentualnie mogłabym przygarnąć te szczurki, ale mam pewne obawy co do zaakceptowania ich przez jedną z moich podopiecznych.
Majkka

Mozna zamknac dziewczyny znalazly domek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”