doooobre ! ;pczekoladkaa pisze: babcia powiedziała cywilowi (tak miał psiak na imię) żeby nie pozwalał dzwonić mojemu wujkowi do koleżanek bo były ruchunki dużeeee, i jak wujek podchodził do telefonu, to cywil go szczypał po tyłku![]()
i takim sposobem wydatki się obniżyły
Kluska i spółka :)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Kluska i spółka :)
- 
				czekoladkaa
 - Numer GG: 43285078

bo wujek wychodził w nocy jak wszyscy spali i siedział pare godzin na telefonie.. a potem babcia prawie zawału dostała jak zobaczyła i le za telefonMartasz pisze:doooobre ! ;pczekoladkaa pisze: babcia powiedziała cywilowi (tak miał psiak na imię) żeby nie pozwalał dzwonić mojemu wujkowi do koleżanek bo były ruchunki dużeeee, i jak wujek podchodził do telefonu, to cywil go szczypał po tyłku![]()
i takim sposobem wydatki się obniżyły
ale kochana był.. musieli go uśpić, bo na starość miał problemy ze stawami
...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*

Ze Mną:
Sky i
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
tak to już jest.. najukochańsi zawsze odchodzą zbyt szybko  

Niezła historia  
 I bardzo fajne imię - Cywil  

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...

Ja tu cały czas jestem na bieżąco ! 
Choć ostatnio po odejściu Szyma utkło mi w gardle .. w palcach.. w klawiaturze..
Cieszę się ze już wracasz do domu, do nosków i uszek
 zdaj relację z przywitania ! 

Choć ostatnio po odejściu Szyma utkło mi w gardle .. w palcach.. w klawiaturze..
Cieszę się ze już wracasz do domu, do nosków i uszek
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219

Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
- 
				czekoladkaa

dziękujemyKluska123 pisze: I bardzo fajne imię - Cywil
no to czekamy na relacje
Ze Mną:
Sky i
Za TM:

Ze Mną:
Sky i
Za TM:
Ogony przypomniały już sobie kim jestem, także jest dobrze  
 Wymiziane, wycałowane, tylko trochę zmartwień mi przysporzyły.
Fado ma guza na brzuszku i ciągle tyje
 Nie mam pojęcia co on ma za metabolizm, ale Kołtun i reszta mają idealne wagi. I jeszcze ten guz, który jest dość dziwnie miękki... W czwartek/piątek wybierzemy się do doktora Piaseckiego, jednak jak pomyślę o możliwej operacji to jestem załamana. Fado jest naprawdę otyły, nie wiem czy serducho by wytrzymało.
Toffik się przemienił w szczurzego agresora, wszystko co się rusza jest potencjalnym zagrożeniem. Wziąć go na ręce albo pogłaskać - wręcz niemożliwe. Chodząca, tykająca bomba.
Batman i Robin się uspokoili, jajcięcie pomogło, jednak Robin wyżywa się na nas za to, że jego braciszek jest alfą i gryzie gdzie popadnie. Cholera mała. Muszę go oduczyć tego, ale zastanawiam się jak, gdy go dominuję robi się coraz gorszy i się boi
 Myślę, że nastąpił ten moment, kiedy trzeba je łączyć z Fadem i Kołtunem. Widząc resztę bandy, która nie gryzie, zmieniłby się może. Łysol zmienił się strasznie  
 Cały czas chce się miziać, siedzi na Fadoszce albo śpi na nim, nawet gdy ten chodzi po klatce  
 Są nierozłączni, w życiu się tego nie spodziewałam, łączenie trwało dość długo, a tu taka miłość. Trzymajcie kciuki, żeby grubaskowi nic poważnego nie było.

Fado ma guza na brzuszku i ciągle tyje
Toffik się przemienił w szczurzego agresora, wszystko co się rusza jest potencjalnym zagrożeniem. Wziąć go na ręce albo pogłaskać - wręcz niemożliwe. Chodząca, tykająca bomba.
Batman i Robin się uspokoili, jajcięcie pomogło, jednak Robin wyżywa się na nas za to, że jego braciszek jest alfą i gryzie gdzie popadnie. Cholera mała. Muszę go oduczyć tego, ale zastanawiam się jak, gdy go dominuję robi się coraz gorszy i się boi
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

I mała aktualizacja Royala  

Pierwsze piętro

Fado niewzruszony sesją zdjęciową

Parter

Koce są pogryzione, obsikane i porozrywane - ale do kuwety też robią

Pierwsze piętro

Fado niewzruszony sesją zdjęciową

Parter

Koce są pogryzione, obsikane i porozrywane - ale do kuwety też robią

- 
				czekoladkaa

fado to od razu mi przypomnina jak sky leży w hamaku, czasami nawet na pleckach, odsłaniając swój brzuchooool  
 a jak widzę tą jej malutką spyrkę, to mam ochotę ją tak wymiziać..  

ja się modlę, żeby grubaskowi nic nie było

ja się modlę, żeby grubaskowi nic nie było
Ze Mną:
Sky i
Za TM:

Ze Mną:
Sky i
Za TM:
kciukam za grubcia 
 my też niebawem jedziemy do Piaseckiego, niestety pociągiem...  

Ojoj, kciukam za grubaska 
Ależ mi on mojego Czmysia przypomina

Ależ mi on mojego Czmysia przypomina
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]

Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Dziękuję, kciuki się przydadzą  
 Jeszcze doszedł Robin ze świerzbem, Batman się zaczyna drapać, także dzisiaj jedziemy z trójką ogoniastych do Zwierzyńca na zastrzyki i badanie tajemniczego guza. TŻta wysyłam do weterynarza, a ja idę na kolejną wizytę do mojej lekarki po leki na astmę i później dołączę do towarzystwa szczurzego  

Klateczka świetnie urządzona ^^
I trzymam kciuki
 Oby wszystko skończyło się dobrze  

I trzymam kciuki
Ze mną:
Abby, Nelly, Lulu, Maniek
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=37173

----------------------
Za TM:
Fela[*]
Pytać: http://ask.fm/WeronikaKicurek

Abby, Nelly, Lulu, Maniek
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=37173

----------------------
Za TM:
Fela[*]
Pytać: http://ask.fm/WeronikaKicurek
Batman i Robin dostali cały zestaw zastrzyków na najbliższe dwa tygodnie, także strzelą porządnego focha na mnie  

Fado ma tłuszczaka, musimy go obserwować czy się rozrasta, co do zabiegu - nie wchodzi on w grę ze względu na jego otyłość

Fado ma tłuszczaka, musimy go obserwować czy się rozrasta, co do zabiegu - nie wchodzi on w grę ze względu na jego otyłość

SPINACZE !!!
że tez ja na to nie wpadłam !
Kluska dzięki jestes inspiracją
Fado widac że kawał faceta z niego więc da radę !
trzymam kciuki

że tez ja na to nie wpadłam !
Kluska dzięki jestes inspiracją
Fado widac że kawał faceta z niego więc da radę !
trzymam kciuki

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
.