Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
to jest AŻ o 2 mniej
Ty masz dwa razy więcej szczęścia uśmiechów i szkudników haha
chociaż jakby się tak bardziej zastanowić to moich dwóch panów szkudzi za kilka szczurów haha w tak krótkim czasie udało im się już zniszczyć firankę, zasłonę, kapę, łóżko, moją torbę i pufę ciekawa jestem co będzie jak zaczną schodzić z łóżka;D bo na razie jeszcze strach w oczach
Oglądam już po raz piąty chyba zdjęcia i cały czas się nimi zachwycam ach
Moje poprzedniki - zwłaszcza Złośnica, Ogryzek i Wisienka (ostatnia w szczególności) to były potworne psuje, te jak na razie tak nie szkodnikują (poza hamaczkami w klatce), albo może ja nauczyłam się nad nimi trochę panować? (w sensie wszelkie możliwe zabudowania, wcześniejsze bąbele latały gdzie się dało po całej chałupie - tylko kuchnia, łazienka, balkon i wszelkie kable były zabezpieczone)
A tak przy okazji to właśnie kilka z "zabezpieczeń"
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
Rozstawiam wsio przed wybiegiem Ale wiecie, jak to miło patrzeć na takie wyczekujące mordki i skaczące ze szczęścia na widok rozstawianych zabezpieczeń pieronków? One od razu jak tylko zaczynam wyjmować zza wersalki płyty i karton dostają szału, bo wiedzą, że zaraz wyjdą. Czasem specjalnie przedłużam "ceremonię" żeby popatrzeć i pośmiać się z szaleńców, jak latają jak wariaty po całej klatce i kręcą się w kółko jak pieski
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
BlackRat pisze:Czasem specjalnie przedłużam "ceremonię" żeby popatrzeć i pośmiać się z szaleńców, jak latają jak wariaty po całej klatce i kręcą się w kółko jak pieski
Black a Goldust nie byla przypadkiem ta najmniejsza w miocie? Bo jak tak to ja mialam ja zaadoptowac, niestety nie wyszlo dopiero teraz sie zorientowalam ze to mala od Szalonej
a powiedz skad bierzesz te "zaczepki" ktorymi przypinasz koszyki do klatki bo ja cos nie bardzo wiem gdzie szukac mam