Dziękuję dziewczyny
A u nas smutno i nieciekawie
Z Zenkiem od paru dni jest coraz gorzej. Zauważyłam u niego znowu strup po tej samej stronie co ostatnio miał. Ale jak zaczęłam mu się przyglądać to zauważyłam, że strupek to nie jedyny problem.
Od paru dni cały czas spada z półek, hamaków, ze wszystkiego co chwila tylko słychać jak ląduję na dole. Trochę mnie to przeraziło, że w końcu zrobi sobie krzywdę. Dzisiaj już spał na dole, w ogóle nie wchodził na górę. No i zauważyłam, że główkę przechyla na bok

Schudł biedaczek i ogólnie nie wygląda za dobrze.
Dzisiaj byłam w Medicavecie u dr Kacprzak, bo do dr Rzepki najbliższy termin był dopiero na piątek, a to zdecydowanie za długo by było.
Jest podejrzenie zapalenia ucha, ale niestety na zewnątrz nic nie widać, żadnej ropy jedynie zaczerwienienie. Więc co gorsza wszystko może być głęboko w środku
Dostał dzisiaj steryd, antybiotyk. Jutro powtórka.
Martwię się o niego Przez ostatnie dni to nie był ten Zenek co zawsze. Normalnie pchał mi się na kolana, kład się i tak leżał

Zupełnie inne zachowanie niż zazwyczaj.
Mam nadzieję, że steryd pomoże.
W ogóle to się zastanawiam czy gdy byliśmy ostatnio u dr Rzepki, z tymi strupkami u Zenka, czy już wtedy coś się nie działo złego i po prostu to przeoczyliśmy