Spinkowe ogonki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: 7 ogonków szuka nowego domu
Moje tymczasiki kochane! 

Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
-
- Numer GG: 10899066
Kochane łapeńki
przesłodkie
buziaki dla nich ogromniaste od babuleńki 

Ślicznoty!! 
Jak Tobie się udaje zrobić takie ładne zdjęcia?
Spinka jak tam idzie tworzenie miotowego wątku?
Ten zaraz zamkną, a fajnie byłoby mieć te wszystkie fotki w jednym miejscu 

Jak Tobie się udaje zrobić takie ładne zdjęcia?

Spinka jak tam idzie tworzenie miotowego wątku?

-
Właśnie jakoś kiepsko
nie mam totalnie czasu teraz by się za to zabrać. Nawet nie zaczęłam jeszcze. hmmm....a czemu maja go zamknąć ? Pytam bo nie znam dobrze tego forum

Bo już jest nieaktualny, wszystkie maluchy już znalazły domek, nie ma sensu żeby wisiał w dziale "oddam"
Chyba, że się mylę.
A może dałoby się przenieść wątek i zmienić mu tytuł? Wtedy nie trzebaby zakładać nowego i wszystkie emocje adopcyjne i wspomnienia były by zachowane w jednym miejscu?
Chyba, że się mylę.
A może dałoby się przenieść wątek i zmienić mu tytuł? Wtedy nie trzebaby zakładać nowego i wszystkie emocje adopcyjne i wspomnienia były by zachowane w jednym miejscu?

-
No masz rację Wiewi tak by było najlepiej tylko gdzie i komu to napisać ?? Bo ja zielona jestem
I faktycznie super by było zostawić ten wątek od samego początku i ciągnąć go dalej
Ależ Ty masz łeb

I faktycznie super by było zostawić ten wątek od samego początku i ciągnąć go dalej

Świetny pomysł. Spinka, może napisz do modów? Podaj im link tego wątku, powiedz żeby zmienili temat na jakiś inny podany przez Ciebie i będziemy kontynuować bez zaśmiecania działu "oddam"
Tu masz listę moderatorów, najlepiej wybrać jakiegoś, który był tu dość niedawno:
http://szczury.org/memberlist.php?mode=group&g=15

http://szczury.org/memberlist.php?mode=group&g=15

-
wiewi, szczurki siedziały w całkowitym mroku, a ja pstrykałam z fleszem, więc lepiej wyłapał ostrość
Mam słaby aparat, więc w ruchu bez flesza nie dałoby rady. Szczurki się wybiegały, teraz poszły spać
Chyba klatka im się podoba.
Ja pewnie niedługo odświeżę swój szczurzy wątek.. Czas zacząć nową historię

Ja pewnie niedługo odświeżę swój szczurzy wątek.. Czas zacząć nową historię

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Re: Spinkowe ogonki
Gosia, ale te Twoje szczurasy mają radary !! Albo tak do zdjęcia nastawiły. Ale wyszły zarypiaszczo 
A wątek już widzę z nowym tytułem i przeniesiony. Ale błyskawiczni ci nasi Modowie
Moim pannom wczoraj zrobiłam kaszkę z dodatkiem płatków owsianych błyskawicznych Eco (niby bez świńswt i z eko uprawy- oby) i tym razem spałaszowały całą. Dzisiaj spróbuję znowu Gerberka, może zjedzą. W każdym razie suchą karmę wcinają, aż im się te radary trzęsą. Wczoraj dawałam im dwa razy i wszystko zeżarły...
A Tocha, mimo iż ma wapienko do obgryzania, to ciągle dobiera mi się do paznokci...

A wątek już widzę z nowym tytułem i przeniesiony. Ale błyskawiczni ci nasi Modowie

Moim pannom wczoraj zrobiłam kaszkę z dodatkiem płatków owsianych błyskawicznych Eco (niby bez świńswt i z eko uprawy- oby) i tym razem spałaszowały całą. Dzisiaj spróbuję znowu Gerberka, może zjedzą. W każdym razie suchą karmę wcinają, aż im się te radary trzęsą. Wczoraj dawałam im dwa razy i wszystko zeżarły...
A Tocha, mimo iż ma wapienko do obgryzania, to ciągle dobiera mi się do paznokci...

Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

Jee, mamy temat
Jeszcze szukałam w "oddam", a tu taka niespodzianka! Dobra robota Babciu 
A dziewuchy sobie tak po prostu chlipią kaszkę, czy jeszcze dodatkowo wyciągają płatki i obgryzają w łapkach? Chłopaki właśnie tak pół na pół robili (tyle że z jogurtem), słodko to wygląda
Hm, a może Tośka po prostu Cię lubi albo dba o Twoje paznokcie? hehe 

A dziewuchy sobie tak po prostu chlipią kaszkę, czy jeszcze dodatkowo wyciągają płatki i obgryzają w łapkach? Chłopaki właśnie tak pół na pół robili (tyle że z jogurtem), słodko to wygląda

No i to lubię
Jest temacik jest zabawa 
My już mamy nową klatkę
W temacie chłopaków wkleiłam zdjęcia już urządzonej 
Ogonki są chyba onieśmielone bo większość czasu siedzą na jednym koszyku
No i powiem Wam, że w dużej klatce stanowczo łatwiej zrobić im zdjęcia
Maluchy dziś dostaną jajeczko

My już mamy nową klatkę

Ogonki są chyba onieśmielone bo większość czasu siedzą na jednym koszyku

No i powiem Wam, że w dużej klatce stanowczo łatwiej zrobić im zdjęcia

Maluchy dziś dostaną jajeczko

Co do kaszki, to nie wiem, czy wyjadają osobno płatki, bo kładę im miskę na najniższy poziom pod koszyczek i za bardzo nie widać. Widać jedynie, że siedzi prawie w misce, obrócona tyłem do świata i wsuwa.
A Tośka mam nadzieję, że mnie lubi, zresztą mam nadzieję, że obydwie mnie lubią
Jak dzisiaj im wycierałam koszyczki i zmieniałam polarki, to latały przy mojej ręce i się zaczepiały. Urocze są, takie psoty chodzące dwie. No, ale czego się spodziewać po córeczkach takiej Szajby ?? Pewnie będą nie lepsze
A Tośka mam nadzieję, że mnie lubi, zresztą mam nadzieję, że obydwie mnie lubią

Jak dzisiaj im wycierałam koszyczki i zmieniałam polarki, to latały przy mojej ręce i się zaczepiały. Urocze są, takie psoty chodzące dwie. No, ale czego się spodziewać po córeczkach takiej Szajby ?? Pewnie będą nie lepsze

-
hehehe trafne spostrzeżenie Dorlocdorloc pisze:Urocze są, takie psoty chodzące dwie. No, ale czego się spodziewać po córeczkach takiej Szajby ?? Pewnie będą nie lepsze

No i tego się właśnie obawiam ...