Spinkowe ogonki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
spinka2430
- Numer GG: 10899066
Re: Spinkowe ogonki
muszę kiedyś nakręcić z nią filmik, szajbnięta jest na maxa, a najzabawniej wygląda jak gania się z psem
podlatuje i to dosłownie jak taki samochodzik nakręcony, szczypie psa w łapę i spindala jak najszybciej pod kanapę
no bo wiadomo tam jej nikt nie złapie
potrafi tak cały czas wariatka
i przy tym podskakuje jak mały źrebak wypuszczony na trawę
komiczny widok 
U nas taki zaczyna robić się Edziu, Maniek jest spokojniejszy, bardziej miziasty. Edziu jak tylko wkładam rękę do klatki to po niej wybiega na mnie i próbuje biec dalej
Zwiedza, skacze, gania psa na wybiegu
Wariat 
-
spinka2430
Po mamusi rzecz jasna ehhehe
w przyrodzie zawsze musi być równowaga z maluchami też
tylko się cieszyć że masz 2 w jednym i spokojnego miziaka i szajbowca małego 
Dobrze że u mnie chociaż Beza jest miziasta i spokojna bo mała Szajby to totalna wariatka
choć czasem jak ma ochotę też się poprzytula
ale jednak woli zwiedzać wszystko co ją otacza 
Dobrze że u mnie chociaż Beza jest miziasta i spokojna bo mała Szajby to totalna wariatka
Moje tak właśnie robią z moją ręką. Też podlatują, uszczypną i w nogi. Dziki małepodlatuje i to dosłownie jak taki samochodzik nakręcony, szczypie psa w łapę i spindala jak najszybciej pod kanapę ... i przy tym podskakuje jak mały źrebak wypuszczony na trawę
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

Dzisiaj rano panowie nie mieli ochoty na harce, ale jak tylko weszłam niedawno do mieszkania, to dwa pyszczki wisiały od strony klatki, gdzie widać pokój
Jestem cały czas zafascynowana, z jaką szybkością poruszają się po klatce. W nocy cały czas je słyszałam z drugiego pokoju
A dzisiaj widać, że klatkę znają już prawie jak własną kieszeń, bo przemieszczają się jak opętane.
Szał to jest, jak im ruszam palcem hamak od spodu, a one polują
W nocy zjadły prawie całą kaszkę, którą im zostawiłam. To było chyba jabłko, banan, malina, albo coś takiego
Dzisiaj z morelą postawiłam, ale na razie nie widzę zainteresowania.
Szał to jest, jak im ruszam palcem hamak od spodu, a one polują
W nocy zjadły prawie całą kaszkę, którą im zostawiłam. To było chyba jabłko, banan, malina, albo coś takiego
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Za to VL Crock Complete z kurczakiem wszamają aż im się uszy trzęsą. Chrupek wielkości głowy szczura, ale porywa i pędem się oddala 
No moje ogoniaste też zaczynają się orientować w klatce. Wczoraj nie schodziły na dół, dziś też nie bardzo, już myślałam że za duże przerwy i nie mogą, ale teraz widzę, że już się normalnie przemieszczają 
-
spinka2430
To jest przysmak dla ogonków i innych gryzoni
są różne z nadzieniem kurczak, marchew,jabłko
moje uwielbiają takie rarytaski 
http://animalia.pl/produkt,15984,versel ... m-50g.html to jest to? Tylko tu i to znalazłam z kurczakiem, gdzie indziej serowe, jabłko, marchewka, herbs.
wiewi, jeszcze zooplus - http://www.zooplus.pl/shop/gryzonie/prz ... tka/228762
W zooplusie są fajne karmy, więc warto się zastanowić nad dużym zamówieniem
Siedzę owinięta w koc, a szczury są przeszczęśliwe, bo w kocu można dużo norek robić
Spinka, widać, że poświęcałaś im dużo czasu! Jedyne, co ich stresuje, to nowe miejsce, a do człowieka nie podchodzą z taką rezerwą, jaką widywałam czasem u szczurków
W zooplusie są fajne karmy, więc warto się zastanowić nad dużym zamówieniem
Siedzę owinięta w koc, a szczury są przeszczęśliwe, bo w kocu można dużo norek robić
Spinka, widać, że poświęcałaś im dużo czasu! Jedyne, co ich stresuje, to nowe miejsce, a do człowieka nie podchodzą z taką rezerwą, jaką widywałam czasem u szczurków
-
spinka2430
Faktycznie sporo z nimi siedziałam
w sumie to chyba częściej niż moja córka
no ale jak tu nie siedzieć z takimi cudeńkami
miziałam i całowałam wszystkie po kolei aż mój chłopak stwierdził że zbzikowałam hihihih

Słuchajcie, moje były teraz na wybiegu na łóżku u małego i, o dziwo, Tośka lotała, jak opętana, a Taszka, ta wydawać by się mogło przynajmniej po ilości upuszczania na mnie moczu, dominantka, przylazła do mojej ręki (miałam rękę opartą o łóżko) i wgramoliła mi się pod rękaw i prawie by zasnęła, bo już się zbierała. Za jakieś 5, lub 10 min. przybiegła Tośka, usadowiła się w moim rękawie obok Taszki i niewiele brakowało i zasnęłyby mi w tym rękawie
To było urocze. Ino, że w końcu Tośka zaczęła sobie spacerować dalej, docierając na mojego nagiego fileta z piersiczki i ciuteńkę zaczęło za bardzo gilać 
Ależ one są rozkoszne
Moje maludy kochane...
Ależ one są rozkoszne
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola

Nagiego fileta z piersiczki! Ahahahhahahah padłam! Cuuudne!
Wczoraj tak po mnie Edzio łaził
usnął w takim newralgicznym miejscu właśnie
pomiędzy jedną a drugą, dziwnie się czułam jak miział noskiem w strategicznym miejscu 
Wczoraj tak po mnie Edzio łaził