Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Śmieszne fotki i cudne dziewuszki Widzę, że moje chłopaki były tam oglądane na lapku Fajnie, że starsze zaczęły interesować się Szyszką (no, przynajmniej Beza zaczęła) . Może nie będzie tak źle w tym Twoim stadku
Jakie piękne dziewczyny!
One pewnie tak jak ludzie, mają swoje różnice zdań i czasem kogoś z grupy odrzucają, ale dobrze, że już bardziej "razem" są
Chłopaki nie gryzą prętów, ani nic w klatce, ale mają piętkę od suchego chleba cały czas i dwa wapna. Zobaczymy, co będą robiły jak je zacznę wypuszczać. Kable już zabezpieczone! ale dzisiaj cały dzień biegam, a teraz chłopaki śpią, to nie będę ich siłą wydzierać z klatki na stresujący wybieg.
Moje też nic nie gryzą prócz wapienka, papierowych ręczników i ewentualnie gałązek (chociaż nimi aż tak się nie interesują...) Mebelki polarkowe również nienaruszone. Gosia powiem Ci, że moje jakoś specjalnie nie interesują się kablami (na razie). Chapsior chodził w takich okablowanych miejscach i spokój był. Może jeszcze go aż tak nie zaciekawiły, a może po prostu ma lepszą rozrywkę niż kable No ale zawsze lepiej dmuchać na zimne
Kurcze dziewczyny co za pech !!!! Usiadłam rano przed kompem kawusia gorąca swoim aromatem pieściła me nozdrza, umysł świeżutki więc zabrałam się za pisanie o moich pannicach. Rozpisałam się na całą stronę by po troszku przedstawić charaktery dziewczyn i jak spędzamy ze sobą czas, powklejałam zdjęcia z naszego wieczornego wybiegu i cooooo????? no kurcze blade komp się zawiesił i wszystko przepadło normalnie ręce mi opadły
no ale nic wena już nie wróci trzeba poczekać do jutra
O rany, Spinka, współczuję. Wiem jak to jest... Wtedy strasznie się wkurzam i już nie mogę do tego wrócić tego samego dnia Ale później na spokojnie chęci wracają Najlepiej sobie pisać np. w notatniku i zapisywać plik co jakiś czas, ale pewnie sama już do tego doszłaś po szkodzie
Ale wielgachne są matka z ciotką w porównaniu z Szyszką Cwaniary wszędzie wlezą!
Dziewczyny i znowu sukces !
Szyszka nauczyła się gdy jest na wybiegu lecieć do klatki za potrzebą
Siedzimy sobie z córka na łóżku gadamy a dziewczyny biegają po pokoju. Moja córka wzięła Szyszke na kolana no i oczywiście mizianko mizianko, a ta w pewnym momencie jak dała spida, czmychnęła i już jej nie było. Popatrzyłyśm z córką na siebie zdziwione o co tej gó*** chodzi, a ona ..... po narzucie zjechała na ziemie rozpłaszczając sie przy tym jak naleśniki i od razu do klatki z prędkością światła i do Kuwety hihihi normalnie zrobiła ze trzy bobki i wróciła na wybieg. Moja kochan kluseczka, wymiziałam gamonia od razu i wycałowałam.
Od dziś mogę śmiało oznajmić że końiec z bobkami na wybiegu jupiiii !!!!!
Dzięki Wiewi
Jestem bardzo dumną babcią
A tak przy okazji stwierdzam że Szyszka to największy głodomor, je chyba za trzech już jej się brzusio po boczkach zrobił
Suuuuper Od razu widać, że szczurki to mądre stworzenia
Hehe u mnie Chapsiu cały czas coś wsuwa, Piorun aż tyle nie je, zresztą to trochę widać jak się je porównuje
Dlatego są tak wyjątkowe, bo są piekielnie inteligentne
Moi chłopcy też wsuwają astronomiczne ilości jedzenia A rosną w takim tempie, że się nadziwić nie mogę, mam wrażenie, że rano są sporo więksi niż byli wieczorem I brzuszki też im urosły
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko wątek bazarek
za TM: Sammy[*]
No, rosną strasznie Zauważyłam nawet, że już futerko trochę się zmienia. Przynajmniej u Chapsa tak bardziej to widać jak się przyjrzy z bliska, wygląda jakby siwiał od dołu I wydaje mi się, że są inni w dotyku niż na początku. Może już zmieniają sierściuchę na "dorosłą"
Właśnie przyszłam napisać to samo Tzn. że chłopcy zaczynają zdecydowanie haszczeć
Edziu od zadka zaczyna,boczki brzuszka ma już siwiuteńkie a nie czarne
A Maniu od oczka (wiedziałam, że tak będzie! ;p) i Jego "podbite oko" czyli plamka po której na początku go rozpoznawałam już jest siwa...
Ehh dorastają nam chłopcy....
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko wątek bazarek
za TM: Sammy[*]