I dopóki nie waży kilogram...
Paint it Black
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Paint it Black
Bubuś jest uroczy! Dopóki brzuszek nie sunie po podłodze, to jest ok
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
- kovanaszakira
- Numer GG: 15991602
Zakochałaaaaaaam się po raz kolejny
Tyle ciałka do miziania - nie to co u mnie
Ech, kiedyś będę miała jakiegoś takiegoś Bubusia 
Wyadoptowane: Ciastek & Chrupek
Za TM: [*] Biała, [*] Gucio, [*] Gruba, [*] Gloria, [*] Reksia, [*] Pchełka, [*] Cynka, [*] Malinka.
Za TM: [*] Biała, [*] Gucio, [*] Gruba, [*] Gloria, [*] Reksia, [*] Pchełka, [*] Cynka, [*] Malinka.
Cudne! a mina "spotkamy się w sądzie" nadaje się na okładkę tygodnika 
Za TM:Cypis
Alek nie ma aż takiej awersji do miziania, co prawda popiszczy sobie pod nosem (śmiejemy się, że to "wypikane" wulgaryzmy na nas
), ale nie wyrywa się i drze jakby go ze skóry obdzierano. Belze owszem. Zresztą, u obu wysiedzenie na kolankach graniczy z cudem... A jednocześnie do nas lgną
Chociaż chyba chłopaków jesienna depresja dopada. Coś nie chcą biegać, same wracają do klatki... Organizuję im bieganie za ręką, ciągle ćwiczymy obroty, bo najchętniej by spały na okrągło...
Chociaż chyba chłopaków jesienna depresja dopada. Coś nie chcą biegać, same wracają do klatki... Organizuję im bieganie za ręką, ciągle ćwiczymy obroty, bo najchętniej by spały na okrągło...
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
ale masz fajne te szczurasy takie dwa męskie samce
fajoskie 
po buziaku w nos odemnie !
po buziaku w nos odemnie !

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
Ostatnio było dużo Belzebuba... więc dzisiaj Alucard. Nieco inaczej, spokojniej, nieco artystycznie - bo taki właśnie jest Alek. Mój najkochańszy filozof, marzyciel. Szczur, który chwycił mnie za serce od pierwszego dnia. Szczur odważny, podróżnik, ten który wejdzie tam gdzie się nie da. Szczur który myśli. Czasem biegnie gdzieś i nagle zastyga w pół kroku - myśli. "Gdzie biegnę? W jakim celu? Jaki sens ma bieganie? Biec, czy lepiej iść?" I wspina się na parapet, do swojego MIEJSCA, zwiesza łepek, patrzy i dal, wielkimi, błyszczącymi oczyma... MYŚLI.
Oto wyjątkowy SZCZUR i jego wyjątkowe MIEJSCE.

Oto Alek. I jego mały, wielki świat.

Oto wyjątkowy SZCZUR i jego wyjątkowe MIEJSCE.

Oto Alek. I jego mały, wielki świat.

[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- handzia600
- Numer GG: 12805114
Śliczny jest <zakochała się> wymiziaj ode mnie 
Jeszcze jedno zdjęcie, zapomniałam wczoraj:

Ciemne plamki na zdjęciach to wina aparatu w telefonie, TŻ go do pracy nosił, więc jest lekko zdezelowany, stąd też zamglone światło... Ale nieco poprawiłam i szczerze mówiąc bardzo mi się podobają, światło dodaje uroku:) Moje kochane, autystyczne. Dzisiaj dzień zwierząt, biegamy ile chcemy i tatuś ma zakaz krzyczenia i zrzucania ze stołu ^^

Ciemne plamki na zdjęciach to wina aparatu w telefonie, TŻ go do pracy nosił, więc jest lekko zdezelowany, stąd też zamglone światło... Ale nieco poprawiłam i szczerze mówiąc bardzo mi się podobają, światło dodaje uroku:) Moje kochane, autystyczne. Dzisiaj dzień zwierząt, biegamy ile chcemy i tatuś ma zakaz krzyczenia i zrzucania ze stołu ^^
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Piękny myśliciel 
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
O jak mu dobrze! 
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Dzień dziecka - kukurydza 

Może od góry się uda?

A to poprawki przeprowadzone na domku narożnym - widocznie miał złą wentylację...

Może od góry się uda?

A to poprawki przeprowadzone na domku narożnym - widocznie miał złą wentylację...

[klik!]
Za tęczowym mostem...
Haha, nie martw się moje tez lubią dobrą wentylację 
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)