Alex i Nike :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Alex i Nike :)
Panienki śpią już razem
Ale jak podaje im jedzonko zaczynam bać się o palce 

Ze mną: Furkot Śnieżka
No i super
Zresztą byłam tego pewna, Nike jest niesamowita. Zaraża miłością cały świat 
A na palce warto uważać, bo niektóre szczurki nie patrzą, co trzyma ich jedzenie. Istotne jest jedno - dorwać to jedzenie jak najszybciej!

A na palce warto uważać, bo niektóre szczurki nie patrzą, co trzyma ich jedzenie. Istotne jest jedno - dorwać to jedzenie jak najszybciej!

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
To się nazywa expresowe łączenie
Super, że już jest miłość
Co do paluchów, może niedługo nauczą się, że ta część zjadliwa nie jest
moje się nauczyły, to i Twoje mogą 

Super, że już jest miłość

Co do paluchów, może niedługo nauczą się, że ta część zjadliwa nie jest

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
- handzia600
- Numer GG: 12805114
hahahha nauczą się że paluchy nie są zjadliwe dobre BlackRat 

Nie można włożyć ręki do klatki by coś nie zaczęło po niej spacerować/lizać/ganiać się w rękawie
To strasznie pocieszne
A kopanie Nike przeszło do historii,cała rodzina się z tego śmieje 

Ze mną: Furkot Śnieżka
Halo, halo! Co tam u dziewczynek? 

No to super
Jak zdołasz, zrób jakieś zdjęcia, jestem ciekawa, czy urosły