Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
dziś na DT trafiła do mnie mała Neska, jasny haskulec
przyjechała aż z Łodzi, tutaj troszkę odpocznie i poleci dalej az do Białegostoku
zrobie jej zdjęcie jak dotre do domku, jest malusia 1,5 miesięczna i taka grzeczna
Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio Mała Mi uciekła ... Melina ma się dobrze w nowym domku
Mała?! Neska?! Jasna?! Huskulec?! O ta mała zdrajczyni! Uciekła mi do Ciebie! Idę sprawdzić czy jest w klatce, bo jak jej nie ma to dostanie niezłe lanie
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) Ze mną: DTciaki Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
u mnie tak sobie, mialam szczurkę na tymczas od cheruby .. w sumie jedną noc, ale okazalo się ze mała ma wszoly, mam nadzieje ze moje nalesniki tego nie zlapaly cholerstwa bo jak tak rozszarpię obiecuję.
od czasu kiedy szczurza mama do mnie zadzwonila z tą radosną nowinką wszytsko mnie zaczelo swędzieć.
niech to szlak.
niech ta Cheruby .. ehh co bede pisać jeszcze bana dostanę ale tyle słów ciśnie mi się na język ze ... wrrrrrrr
Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio Mała Mi uciekła ... Melina ma się dobrze w nowym domku
Już Neska jest w pełni zarażona a drapią się na potęgę, mam nadzieję że nie wydrapią ran.
Akzi pamiętaj że cheruby chodzi po naszych wątkach i czyta wszystko ( o czym dowiedziałam się wczoraj ) więc ciiii na temat wiesz jaki.
więc tak nudzi nam się czasem i wpadają dziwne pomysły
np żeby Kleusia przebrac za prezent dla mojego Misia
mozna tez jako wróżkę to potraktować lub poprostu księżnisię
żeby nie było Glutek tez jest
ale nie dał sie przebrać
o jejciu jakie ślicznoty z nich ^^ Kurde fajny pomysł z takim przebraniem tylko cholerka ciężko takie cuś założyć a jeszcze gorzej z utrzymaniem tego na szczurku zanim zrobi sie zdjęcie Piękna wróżka , mam nadzieję że wysłałaś te zdjęcia na konkurs ^^