futrzaste momenty
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- handzia600
- Numer GG: 12805114
Re: futrzaste momenty
wymiziaj obie ode mnie , mi też smutno jak to sobie wyobrażam ... No ale taka kolej rzeczy , może łączenie ją jakoś rozrusza i zapomni...
Panny są systematycznie miziane
Dziś Neska tak szalała na wybiegu, jakby robiła rozgrzewkę przed maratonem do Białegostoku
Myślę, że szybko się pozbierają przy nowych wrażeniach, obawiam się tylko mojego autystycznego szczura, bo Gandzia jest nieprzewidywalna. Póki co wsadzam szmatki dzieciaków do gandziowego schowka - no i Gandzia przestała z niego korzystać, przejęła do Gytia 

saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
- handzia600
Jestem ciekawa jak pójdzie łączenie pisz jutro oczywiście na bieżąco co i jak ;>
Ja też ciekawię się jak to u mnie pójdzie i jak mała zareaguje na nowy dom
Ja też ciekawię się jak to u mnie pójdzie i jak mała zareaguje na nowy dom

W nocy obie klatki urządziły taki koncert, że praktycznie nie dało się spać. Najpierw gonitwy i piski, potem kopanie w żwirku i rzucanie nim na podłogę, potem Gaba zaczęła obgryzać klatkę, a o 4 w nocy nagle na środku pokoju wylądowało poidełko maluchów - nie mam pojęcia, jak to zrobiły! Niemniej jednak dziś rano Neska pojechała do Warszawy i jest już pod troskliwą opieką Akzi
Gabusia została samiuteńka w klatce i wkrótce zaczniemy proces łączenia. A tymczasem zdjęcia siostrzyczek przed rozłąką... Gaba mówi, że nie odda Neski 

saszenka
- handzia600
ojej aż mi się smutno zrobiło 

Na bogów, przystępuję do łączenia! Trzymajcie kciuki, bo jestem przerażona jak nie wiem co!!!
saszenka
Przecież neutralny teren nie będzie już drugiego dnia neutralny... Czy się mylę?
saszenka
- handzia600
Będzie neutralny jeżeli położysz na niego koc pachnący inaczej intensywniej 

Problem polega na tym, że mam alergię na detergenty i mój proszek NIE pachnie! A tutaj znalazłam tysiąc opinii o zapachu waniliowym - oczywiście że dobry i zły, o wannie - też dobra i zła, o transporterze - to samo, itd... A ja wpadam w panikę, bo G-szczury są 4 razy większe od Gaby... Idę popłakać w kąciku, razem z Gabiszczem który samotnie spędza czas 

saszenka
- handzia600
próbowałaś już ją łączyć? i jak?
- handzia600
Saszenka oficjalnie informuję że jutro o godzinie 13.20 nastąpi przekazanie szczurków z rąk Akzi do moich własnych rąk ;>
No to tak: Greta jest raczej neutralnie nastawiona, trochę poiskała, obwąchała, ale zaczęła się niecierpliwić i szukać ucieczki przed Gabą
Gytia natomiast wykazała takie zainteresowanie, że mała zaczęła drzeć się jak opętana
Z Gandzią nie próbowałam, bo ona jest psychiczna i nie mam jeszcze odwagi...

saszenka
Nie martw się, będzie dobrze! Łączenie jest niefajne, ale da się przeżyć. My też teraz łączymy. Wanna ma tą zaletę, że łatwo rozdzielić szczury, jeśli się biją, transporter wymusza bliskość i można przejść się na stresujący spacerek - każdy szczur reaguje trochę inaczej na daną metodę. Na pewno szybko wyczujesz swoje panienki. Powodzenia!
Dzięki
Teorię niby opanowałam, ale nic nie poradzę na to, że jak usłyszałam darcie się Gaby, to spanikowałam i nałożyłam na Gytię szlaban... Ale będę próbować dalej, chyba że sama zamieszkam z Gabą w klatce 
Handzia, faktycznie teraz dopiero zobaczyłam, że napisałaś o jutrze. W tym samym czasie odpisywałam o łączeniu i nie pokazało mi nowej wiadomości

Handzia, faktycznie teraz dopiero zobaczyłam, że napisałaś o jutrze. W tym samym czasie odpisywałam o łączeniu i nie pokazało mi nowej wiadomości

saszenka
Już widziałam post u Akzi, handzia będzie szczęśliwą ponowną mamusią)
Łącz, łącz, jeden agresorek (bo nawet nie agresor) to pikuś, a darcie- moje razem urodzone i nadal potrafią się lać i drzeć w niebogłosy
Łącz, łącz, jeden agresorek (bo nawet nie agresor) to pikuś, a darcie- moje razem urodzone i nadal potrafią się lać i drzeć w niebogłosy

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...