Znam to, moja syjamka Dusti na każdym zdjęciu świeci jak żarówa, moja mama mówi na nią Duszek
  Znam to, moja syjamka Dusti na każdym zdjęciu świeci jak żarówa, moja mama mówi na nią Duszek   
 A myślałam, że ciurek chciał się podładować, bo moje gupki wkładają nochale do dziurek od kontaktu, musiałam takie zatyczki przeciw dzieciom kupić

Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik 
   i ciężko zdjęcie zrobić
  i ciężko zdjęcie zrobić  

Trafił do pani która przetrzymała go szukając jakiegokolwiek domu,nie wiem jak długo był sam.Osłuchowo płucka ma czyste tak jak i oczka,nesek ale do obserwacji(przywieziony w zimnicę w klatce luzem...).Jest strasznie drobniutki jego waga zbliżona na oko do wagi mojej najmniejszej samiczki, taki malutki a śladu po zabiegu praktycznie nie widać więc sporo czasu minęło.
 Trafił do pani która przetrzymała go szukając jakiegokolwiek domu,nie wiem jak długo był sam.Osłuchowo płucka ma czyste tak jak i oczka,nesek ale do obserwacji(przywieziony w zimnicę w klatce luzem...).Jest strasznie drobniutki jego waga zbliżona na oko do wagi mojej najmniejszej samiczki, taki malutki a śladu po zabiegu praktycznie nie widać więc sporo czasu minęło. Ma śmieszny kolorek,ogólnie jakby beżowy ale jak się przyjrzeć  to wydaje się lekko grafitowy ,ma czerwone oczka i fatalnie mu zrobić fotki szczególnie wieczorem przy sztucznym świetle
 Ma śmieszny kolorek,ogólnie jakby beżowy ale jak się przyjrzeć  to wydaje się lekko grafitowy ,ma czerwone oczka i fatalnie mu zrobić fotki szczególnie wieczorem przy sztucznym świetle  Prawdopodobnie niedługo pojawi się jego wątek adopcyjny. Narazie ma kwarantanne,dostał preparat na robaki wewnętrzne tak na wszelki.
 Prawdopodobnie niedługo pojawi się jego wątek adopcyjny. Narazie ma kwarantanne,dostał preparat na robaki wewnętrzne tak na wszelki. Podejrzewając,że nie skorzysta z hamaka dałam mu też na dół dużo ręczników papierowych i rękawek polarowy żeby mu było ciepło.Rano wstaje i patrzę,a on pociągnął papier górą na hamak z czego powstała z obu stron ściana z ręcznika,następnie resztę ręcznika poszarpał i po uszczelniał dokładnie cały tył chorobówki i kawałki boków.Oczywiście tylko wspomnę,że miski powywalał bo nie mogły stać tam gdzie ja postawiłam
 Podejrzewając,że nie skorzysta z hamaka dałam mu też na dół dużo ręczników papierowych i rękawek polarowy żeby mu było ciepło.Rano wstaje i patrzę,a on pociągnął papier górą na hamak z czego powstała z obu stron ściana z ręcznika,następnie resztę ręcznika poszarpał i po uszczelniał dokładnie cały tył chorobówki i kawałki boków.Oczywiście tylko wspomnę,że miski powywalał bo nie mogły stać tam gdzie ja postawiłam  

nasz temacik
 nasz temacik no i to nie do mnie decyzja,małżowy jeszcze jest::) A małżowy wczoraj dowiedział się przez tel,smsem,że jadę po szczura
 no i to nie do mnie decyzja,małżowy jeszcze jest::) A małżowy wczoraj dowiedział się przez tel,smsem,że jadę po szczura  No i Paszczyna przebrzydła,jak wyczuje słabość to mu żyć może nie dać
 No i Paszczyna przebrzydła,jak wyczuje słabość to mu żyć może nie dać  

... Mój o tymczasach zazwyczaj się dowiaduje jak do domu wróci albo jak one przyjadą ;p
 ... Mój o tymczasach zazwyczaj się dowiaduje jak do domu wróci albo jak one przyjadą ;p

ot. np 9 maluszków
 ot. np 9 maluszków 

podejrzane
 podejrzane  

- znaczy się może być homoseksualistą
 - znaczy się może być homoseksualistą