Załączam zdjęcia poglądowe, wzięłam tę dwójkę specjalnie na sesję
 Załączam zdjęcia poglądowe, wzięłam tę dwójkę specjalnie na sesję   

Moderator: Junior Moderator

Ja chyba wolę zdjęć swojej nie wklejać. Nic tam nie ma
 Ja chyba wolę zdjęć swojej nie wklejać. Nic tam nie ma   

Chciałam, żeby w razie czego każdy chłopaczek miał swój kąt, no i żeby nie pospadali w otchłań
 Chciałam, żeby w razie czego każdy chłopaczek miał swój kąt, no i żeby nie pospadali w otchłań   Teraz nawet dorwałam taniej tarasik ferplasta, więc mają więcej "przestrzeni płaskiej"
 Teraz nawet dorwałam taniej tarasik ferplasta, więc mają więcej "przestrzeni płaskiej"  

. Super miłe zaskoczenie, chłopcy (i właściciele) są niesamowicie wdzięczni
. Super miłe zaskoczenie, chłopcy (i właściciele) są niesamowicie wdzięczni  

. I życzymy całej czwórce długiego szczurzego życia
. I życzymy całej czwórce długiego szczurzego życia   .
 . ---> http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 50#p900950
 ---> http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 50#p900950 Daj znać czy chłopakom zasmakuje
 Daj znać czy chłopakom zasmakuje  Dziękujemy za pomoc i życzenia, oraz pozdrawiamy serdecznie całą naszą rodzinką - szczurzą i ludziową
 Dziękujemy za pomoc i życzenia, oraz pozdrawiamy serdecznie całą naszą rodzinką - szczurzą i ludziową  

tylko je miziać i miziać
 tylko je miziać i miziać  więc miziam mocno wszystkich po brzuszkach
 więc miziam mocno wszystkich po brzuszkach  pozdrowionka
 pozdrowionka  

Chaps ostatnio się wykręcał na różne sposoby, wcześniej tylko leżał grzecznie na brzuszku. Ech, te mebelki mogłyby być przezroczyste, w ogóle cała klatka bez widocznych prętów byłaby super
 Chaps ostatnio się wykręcał na różne sposoby, wcześniej tylko leżał grzecznie na brzuszku. Ech, te mebelki mogłyby być przezroczyste, w ogóle cała klatka bez widocznych prętów byłaby super 
 Cały czas coś się dzieje w klatce jak już się rozhulają, ale na szczęście nic złego
 Cały czas coś się dzieje w klatce jak już się rozhulają, ale na szczęście nic złego   Jeden koszyczek pogryzły (ale to jeszcze huszczaki zaczęły), to w ogóle go zdjęłam i na razie służy jako mini domek czy podest... a tak to rzeźbią jeszcze w konarze, jak jest kolba to w ją też obgryzają, no i jeszcze jest wapienko
 Jeden koszyczek pogryzły (ale to jeszcze huszczaki zaczęły), to w ogóle go zdjęłam i na razie służy jako mini domek czy podest... a tak to rzeźbią jeszcze w konarze, jak jest kolba to w ją też obgryzają, no i jeszcze jest wapienko  Przynajmniej nie zabierają się za pręty czy tę całą kuwetę - podstawę klatki. Wtedy byłby cyrk
 Przynajmniej nie zabierają się za pręty czy tę całą kuwetę - podstawę klatki. Wtedy byłby cyrk   Scooby jest najspokojniejszy, trochę taki gapcio, nawet jak coś się dzieje wokół to i tak leży dalej albo przechodzi sobie obok spacerkiem
 Scooby jest najspokojniejszy, trochę taki gapcio, nawet jak coś się dzieje wokół to i tak leży dalej albo przechodzi sobie obok spacerkiem   Z Piorunem to różnie bywa, chociaż ogółem też nie jest szajbusem. Za to Chapsia wszędzie pełno, zawsze od niego się zaczynają kotłowanki
 Z Piorunem to różnie bywa, chociaż ogółem też nie jest szajbusem. Za to Chapsia wszędzie pełno, zawsze od niego się zaczynają kotłowanki   Troszkę towarzyszy mu w tym Scrappy. Dwa małe skubańce! Ale wszystkie chłopaki są kochaniutkie i urocze, każdy na swój własny sposób
 Troszkę towarzyszy mu w tym Scrappy. Dwa małe skubańce! Ale wszystkie chłopaki są kochaniutkie i urocze, każdy na swój własny sposób  

Ale mają atrakcji!Camellia pisze: a tak to rzeźbią jeszcze w konarze, jak jest kolba to w ją też obgryzają, no i jeszcze jest wapienkoPrzynajmniej nie zabierają się za pręty czy tę całą kuwetę - podstawę klatki. Wtedy byłby cyrk

Kuwety nie dziabią, chyba nawet nigdy nie próbowały, ale właśnie jak przeglądam czasem używane klatki, to pojawiają się takie kwiatki
 Kuwety nie dziabią, chyba nawet nigdy nie próbowały, ale właśnie jak przeglądam czasem używane klatki, to pojawiają się takie kwiatki   Lekko podgryzione, albo w ogóle przegryzione na wylot... Szczurzaki w takich klatach musiały się bardzo nudzić, może nikt ich nie wypuszczał, albo po prostu mają taki cudny fetysz
 Lekko podgryzione, albo w ogóle przegryzione na wylot... Szczurzaki w takich klatach musiały się bardzo nudzić, może nikt ich nie wypuszczał, albo po prostu mają taki cudny fetysz