właśnie je miziam
Spinkowe ogonki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
spinka2430
- Numer GG: 10899066
- Szczurniętaaa
- Numer GG: 41155055
Re: Spinkowe ogonki
to dobrze, miziaj, miziaj
bo tego nigdy za dość 
ze mną : Buka :* Migotka :* http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38557 < --- nasz temacik 
Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)
Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)
ciupciu ciupciu
Proszę ode mnie i moich chłopców też dziewczyny wymiziać piękne 
Od Edka i Mańka szczególnie Mamusię,Ciocię i siostrzyczki
Ode mnie malutką Dakotę 
Od Edka i Mańka szczególnie Mamusię,Ciocię i siostrzyczki
Spinka, wiesz, że ja się "zatrzymałam" na dwóch miesiącach i ciągle mam je za maluchy... I teraz, jak policzyłam, to kurde, faktycznie wychodzi, że prawie już trzy miechy... Jak ten czas leci...Szyszka prawie 3 miesiące
Ode mnie i moich dziewczyn też proszę wymiziać
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

No faktycznie, już stare dupska z tych naszych "maluszków". Leci ten czas strasznie
Ale dla nas to już chyba zawsze będą słodkie malunie dzieciaczki 
Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
-
spinka2430
Dziewczyny ja pindole co ja pisze przeciez nasze maluchy urodziły sie 21 sierpnia więc maja 2 miesiące a nie 3 hehehe
oj ja niedobra
coś mi sie miesiące pomerdały a wy nc nie mówicie

Uff, czyli miałam rację... Ale mnie zmyliłaś i potem matma, z której nigdy nie byłam za dobra, też poszła sobie w las... 

-
spinka2430
Wrociłyśmy od weta. Wszystko jest w porządku tak jak myślałam
Zadałem jej kilka pytań odnośnie ostatniej wizyty, przeprosiła mnie że pochopnie oceniła świerzb i sama przyznała ze dokładnie sie uszkom nie przyjrzała bo miała full pracy i pacjentów a mnie przyjęła w między czasie. Oczywiscie przyznała mi racje ze iver jest rownież na świerzb i że zgłębiła siė w książki
Osłuchała małą, zwarzyła no kluska już waży 78g
bardzo się cieszę że tak ładnie przybiera
jeśli chodzi o wszoły wygrałyśmy walkę, mała jest czysta teraz trzeba wszystko poprac umyć i skupić na jutrzejszym łączeniu 
Trzymajcie kciukasy
Pomyślałam ze pierw połæczę Dakotę z Szyszką, i zostawię je razem w chorobówce. W sobotę mam ślub kuzynki i nas nie bedzie więc resztę dziewczyn połącze w niedzielę tak by mieć na wszystkie oko
myślicie że to dobry pomysł?
Zadałem jej kilka pytań odnośnie ostatniej wizyty, przeprosiła mnie że pochopnie oceniła świerzb i sama przyznała ze dokładnie sie uszkom nie przyjrzała bo miała full pracy i pacjentów a mnie przyjęła w między czasie. Oczywiscie przyznała mi racje ze iver jest rownież na świerzb i że zgłębiła siė w książki
Osłuchała małą, zwarzyła no kluska już waży 78g
Trzymajcie kciukasy
Pomyślałam ze pierw połæczę Dakotę z Szyszką, i zostawię je razem w chorobówce. W sobotę mam ślub kuzynki i nas nie bedzie więc resztę dziewczyn połącze w niedzielę tak by mieć na wszystkie oko
Trzymam kciuki 

Nooo jakie dobre wieści
Malutka kluseczka już
Cieszę, się, że Dakota już czysta i zdrowa 
Ja do łączenia nie radzę bo po ostatnim to jestem na etapie, że wiem, że nic nie wiem i jestem zkichana ze strachu na myśl o czekającym mnie łączeniu choć powinno być łatwe...
Ja do łączenia nie radzę bo po ostatnim to jestem na etapie, że wiem, że nic nie wiem i jestem zkichana ze strachu na myśl o czekającym mnie łączeniu choć powinno być łatwe...
Super, że już wszystko dobrze z małą
Oczywiście jak zawsze kciukam za pomyślne łączenie. Nie wiem tylko jak to wpłynie na relacje w tym "starszym" stadku jak Szyszkę zabierzesz na kilka dni, żeby tylko ją potem poznały hehe
Ogółem pomysł na łączenie najmłodszych jest ok pod względem i tak już długiej samotności Dakoty. A jak to wygląda z innych stron niestety nie mogę poradzić, nie znam się 
Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
No właśnie, Camelia, masz rację. Stare potem mogą nie poznań Szyszki. Ale z drugiej strony, to tylko jeden dzień, więc może nie będzie tak źle. Tylko wymieniaj im szmatki, żeby się czuły na wzajem, to chyba będzie OK.
Zdawaj relację. Kciukam razem z moim stadem obgryzaczy mebelków
Zdawaj relację. Kciukam razem z moim stadem obgryzaczy mebelków

A ja myślałam, że w grę wchodzi raczej godzina czy trzy, Szyszki z Dakotą i po tym czasie dołączenie starszych panien.
Ale widziałam na SB, że radzono wszystkie razem łączyć, więc ja już nic nie mówię.
Ale widziałam na SB, że radzono wszystkie razem łączyć, więc ja już nic nie mówię.
-
spinka2430
No właśnie jednak chyba połączę wszystkie panny. A dokładniej To najpierw Szyszkę z Dakotą a po godzinie starsze panny tak mi się wydaje najlepiej
Dziś przed pracą usiadłam jeszcze z Dakotą by maluszka wymiaziać i wycałować no i......moje kochane futro pulsowało oczkami
pierwszy raz !!! ahhh jak ja kocham tego malucha. Jak tylko biorę ja na ręce to mała swoimi łapeńkami łapie mój kciuk, mordeczką opiera sie na palcu rozkłada się jak naleśnik i śpi
hehehe a ja nic zrobić nie mogę i siedzę jak ten posąg by jej tylko nie obudzić. Normanie jest taka kochana. Moje starsze baby nigdy takie nie były one to dosłownie ADH i to podwójne

Dziś przed pracą usiadłam jeszcze z Dakotą by maluszka wymiaziać i wycałować no i......moje kochane futro pulsowało oczkami