) i wtedy wrażenia estetyczne są od razu lepsze
) i wtedy wrażenia estetyczne są od razu lepsze  No i wszystko ustawiasz tak, żeby było gęsto i żeby przestrzeń była wykorzystana.
 No i wszystko ustawiasz tak, żeby było gęsto i żeby przestrzeń była wykorzystana.Moderator: Junior Moderator

) i wtedy wrażenia estetyczne są od razu lepsze
) i wtedy wrażenia estetyczne są od razu lepsze  No i wszystko ustawiasz tak, żeby było gęsto i żeby przestrzeń była wykorzystana.
 No i wszystko ustawiasz tak, żeby było gęsto i żeby przestrzeń była wykorzystana.Zdecydowanie wersja FigoRajuna pisze:czekoladka, ale to proste jest - dobierasz wszystko w jednym-dwóch pasujących kolorach (albo wszystkich, jak Figo) i wtedy wrażenia estetyczne są od razu lepsze
No i wszystko ustawiasz tak, żeby było gęsto i żeby przestrzeń była wykorzystana.

hamaki wyprane, w klacie posprzątane.. teraz tylko pozawieszać, a oczywiście na to nigdy nie ma czasu
 hamaki wyprane, w klacie posprzątane.. teraz tylko pozawieszać, a oczywiście na to nigdy nie ma czasu 

w piątek przyjadą!!
 w piątek przyjadą!! 

: Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color]
  : Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color] Ale nie martw się, przyjadą szczury i sama zobaczysz gdzie i czego brakuje, z czego korzystają, etc
 Ale nie martw się, przyjadą szczury i sama zobaczysz gdzie i czego brakuje, z czego korzystają, etc  Poza tym jest super
 Poza tym jest super 

dzis skocze do lumpeksu po jakis polarowy kocyk i uszyje kolejne hamaczki
 dzis skocze do lumpeksu po jakis polarowy kocyk i uszyje kolejne hamaczki  i poidło dam na zewnatrz
 i poidło dam na zewnatrz 
 dziś już kupiłam dużo polarów więc bede szyc na dniach hamaczki itp
 dziś już kupiłam dużo polarów więc bede szyc na dniach hamaczki itp 

No, chyba że mają też elementy bawełniane, wtedy schną trochę dłużej.
 No, chyba że mają też elementy bawełniane, wtedy schną trochę dłużej. siedze wlasnie w pracy ,  a ze nie ma ludzi to uszylam juz dwa hamaczki
 siedze wlasnie w pracy ,  a ze nie ma ludzi to uszylam juz dwa hamaczki  wieczorem jak wroce wrzuce je do pralki, wczesniejsze mialam suche od razu po wyjeciu z prania, polar szybko schnie
 wieczorem jak wroce wrzuce je do pralki, wczesniejsze mialam suche od razu po wyjeciu z prania, polar szybko schnie 
  : Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color] oto one
 oto one 

: Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color] Czekamy na efekty
 Czekamy na efekty 
 jakieś rury, tunele by się jeszcze przydały, ale to już taka mała moja uwaga. czekam na wersję "full"
 jakieś rury, tunele by się jeszcze przydały, ale to już taka mała moja uwaga. czekam na wersję "full" 

takie offtopowe pytanie: co ile pierzecie polarki?
 takie offtopowe pytanie: co ile pierzecie polarki? : Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color]