Są jak bliżniaczki. Filmik fajny, fajnie liże
Moderator: Junior Moderator

i fakt ze jest malutki ja myslalam ze chlopcy sa mali ale jak gex do nas przyszedl to zauwazylam wkoncu jakie to wielkoszczury sa
 i fakt ze jest malutki ja myslalam ze chlopcy sa mali ale jak gex do nas przyszedl to zauwazylam wkoncu jakie to wielkoszczury sa 

A powinni wymyśleć. Hajer maluszek słodziutki, dobrze że nie staranowały go te olbrzymy
  A powinni wymyśleć. Hajer maluszek słodziutki, dobrze że nie staranowały go te olbrzymy  . Pewnie tatusiowanie im się włączyło
 . Pewnie tatusiowanie im się włączyło 

ja jestem w trakcie poszukiwania karmy o mniejszej zawartości białkanoovaa pisze:Sami powinniśmy dobrać karmę do potrzeb szczura. Jeśli szczur/szczury tyją trzeba wybrać karmę o mniejszej zawartości tłuszczu. Trzeba patrzeć na skład, wiele karm ma za dużo białka.. Mamy fajny temat gdzie mamy porównanie karm i tabele odpowiednich wartości

Ale Fredzio wpadł na świetny pomysł dzisiaj.... powiedział że pora zmienić nastrój z jesiennej depresji na wiosenną radość i zaproponował kwiecistą sesję
  Ale Fredzio wpadł na świetny pomysł dzisiaj.... powiedział że pora zmienić nastrój z jesiennej depresji na wiosenną radość i zaproponował kwiecistą sesję  może być ciekawie zobaczymy....
 może być ciekawie zobaczymy....

dzisiaj mi się podobało tak kolorowo i radośnie było. Fredzio ma świetne pomysły
 dzisiaj mi się podobało tak kolorowo i radośnie było. Fredzio ma świetne pomysły  a pani rozładował się aparat
 a pani rozładował się aparat  Hurra mamy spokój... mam nadzieję że dotrwaliście do końca i was nie zanudziłem
 Hurra mamy spokój... mam nadzieję że dotrwaliście do końca i was nie zanudziłem  

chociaż za oknem trochę zimowo się zrobiło
 chociaż za oknem trochę zimowo się zrobiło  czyli czeka nas sesja jesienna
 czyli czeka nas sesja jesienna   Gex będzie nieszczęśliwy haha. Czekoladko na dniach zrobię Brutusowi jakieś foty to będziesz miała co robić
  Gex będzie nieszczęśliwy haha. Czekoladko na dniach zrobię Brutusowi jakieś foty to będziesz miała co robić 

szczególnie do czarnuszków
 szczególnie do czarnuszków  a naprzykład hedorkowi ladnie w zieleni było według mnie....
 a naprzykład hedorkowi ladnie w zieleni było według mnie....