Tapatalk
Moderator: Junior Moderator
Tapatalk
Witam, jestem nowa na tym forum, ale widzę, że nie ma możliwości przeglądania go z poziomu telefonu a androidem, za pomocą bardzo wygodnej aplikacji Tapatalk. Moje pytanie do administratorów jest takie: czy jest jakaś szansa, by była ono kiedyś dodane?
Re: Tapatalk
Sama również mam smartfona z androidem i jeśli loguję się na forum to w sposób "tradycyjny".
Aplikacja ta jest płatna więc nawet ciężko byłoby powiedzieć jaki to miałoby sens i ile osób tan naprawdę z tej aplikacji korzysta.- przynajmniej u nas na forum.
Aplikacja ta jest płatna więc nawet ciężko byłoby powiedzieć jaki to miałoby sens i ile osób tan naprawdę z tej aplikacji korzysta.- przynajmniej u nas na forum.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
-
Ja również korzystam z forum w przeglądarce. Co prawda coraz bardziej wkurza mnie Opera na andka, bo przy większej ilości tekstu albo pól na dowolnej stronie (czy to poczta firmowa, czy fora) wykonuje jakieś dziwne operacje i potrafi bez pytania commitować formularze.
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Ale ja nie mówię, że się nie da skorzystać... Miła by była taka opcja, przecież to dobrowolne i nikt nie karze natychmiast korzystać z tego...
Mam nadzieję że nikt nie zdenerwuje się za nieco odgrzanego kotleta, ale jeśli jest możliwośc zainstalowania forum na Tapatalku, to i ja bardzo chętnie bym skorzystała. Aplikacja niby płatna, ale zawsze można ściągnąć sobie skądś za darmo.. ^^'
Witam
To mój pierwszy post na forum... Chciałbym przywitać wszystkich, bo nie widzę takiego tematu jak powitalnia...
Do rzeczy...
Proszę o informację czy jest możliwość obsługi forum przez Tapatalk?
Instalacja modułu do obsługi jest bardzo prosta na phpBB, poniżej link z instrukcją i linkiem do pobrania wtyczki.
https://tapatalk.com/download_phpbb.php
W razie czego służę pomocą.
Bardzo dużo ludzi korzysta z tej aplikacji do forum i ułatwia ona komunikację forumowiczów. Jak widzę nie jestem jedynym któremu doskwiera brak jej na tym forum...
To mój pierwszy post na forum... Chciałbym przywitać wszystkich, bo nie widzę takiego tematu jak powitalnia...
Do rzeczy...
Proszę o informację czy jest możliwość obsługi forum przez Tapatalk?
Instalacja modułu do obsługi jest bardzo prosta na phpBB, poniżej link z instrukcją i linkiem do pobrania wtyczki.
https://tapatalk.com/download_phpbb.php
W razie czego służę pomocą.
Bardzo dużo ludzi korzysta z tej aplikacji do forum i ułatwia ona komunikację forumowiczów. Jak widzę nie jestem jedynym któremu doskwiera brak jej na tym forum...
- Paul_Julian
- Kontakt:
Hej
napisz zapytanie do Marcina w tej kwestii : http://szczury.org/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
napisz zapytanie do Marcina w tej kwestii : http://szczury.org/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- SonamiChan
Wybaczcie odkopywanie tematu ale właśnie wypróbowałam tego całego tapatalka i... Gorąco popieram! Aplikacja jest na prawdę świetna i sporo ułatwia korzystanie z forum na telefonie! Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami
Ze mną: Leonardo Von Clawington oraz Harold
Cody, Santiago i Davis brykają po drugiej stronie tęczy...
Cody, Santiago i Davis brykają po drugiej stronie tęczy...