i w sumie nawet się nie zastanawiałam jak zobaczyłam ogłoszenie ,że samiczka młodziutka i wawa więc blisko dopiero potem zobaczyłam choć trochę jak wygląda

Moderator: Junior Moderator

Oczywiście zrobić jej zdjęcie to lipa totalna albo sam nos albo kawałek ogona,zwinne toto
 Oczywiście zrobić jej zdjęcie to lipa totalna albo sam nos albo kawałek ogona,zwinne toto  
   Nad imieniem pracujemy dalej,ale jakoś tematy czarne kawowe wyskoczyły ,ale problem jest bo 3 osoby mają inne typy i zgody brak
  Nad imieniem pracujemy dalej,ale jakoś tematy czarne kawowe wyskoczyły ,ale problem jest bo 3 osoby mają inne typy i zgody brak   Mała ma nieziemski apetyt i wyjada cala karmę,nawet to czym moje baby gardzą
  Mała ma nieziemski apetyt i wyjada cala karmę,nawet to czym moje baby gardzą  Narazie jeszcze nie łączymy ,damy małej i mnie odsapnąć po ostatnim łączeniu
 Narazie jeszcze nie łączymy ,damy małej i mnie odsapnąć po ostatnim łączeniu  
   Może we wtorek,będę miała 3 dni wolne
 Może we wtorek,będę miała 3 dni wolne  

A tłuścioszki jak pączuszki
  A tłuścioszki jak pączuszki   Wymiziać, wycałować, wymęczyć
  Wymiziać, wycałować, wymęczyć  
 nasz temacik
 nasz temacik Dziś wróciłam z roboty a tu masakryczny syf w klateczce małej,okazało się że moja córa znalazła z małą fajna zabawę
 Dziś wróciłam z roboty a tu masakryczny syf w klateczce małej,okazało się że moja córa znalazła z małą fajna zabawę  Klateczka ma wysuwaną kuwetkę i córa wysunęła trochę i tą ściółkę( dziwną dla mnie nie wiem co to z nią przyjechała-takie malutki cienkie kawałki drewna ,nie wiem co to) po kolei podawała szczurci,a co najdziwniejsze ta brała i odkładała do hamaka i wracała po kolejne. Zabawa była widać przednia bo w hamaku była cała garść tych drewienek ,a kuweta się zaciela i w ogóle::) Ale córa szczęśliwa ,pobawiła się i została wylizana
 Klateczka ma wysuwaną kuwetkę i córa wysunęła trochę i tą ściółkę( dziwną dla mnie nie wiem co to z nią przyjechała-takie malutki cienkie kawałki drewna ,nie wiem co to) po kolei podawała szczurci,a co najdziwniejsze ta brała i odkładała do hamaka i wracała po kolejne. Zabawa była widać przednia bo w hamaku była cała garść tych drewienek ,a kuweta się zaciela i w ogóle::) Ale córa szczęśliwa ,pobawiła się i została wylizana  Jak mnie nie było syn i małżowy wymyślili imię ,oczywiście każdy inne-młoda jest narazie Mocca/Mamba(od czarnej mamby oczywiście  mi pomysłu brak:
 Jak mnie nie było syn i małżowy wymyślili imię ,oczywiście każdy inne-młoda jest narazie Mocca/Mamba(od czarnej mamby oczywiście  mi pomysłu brak:  ) Chyba jutro będę łączyć, ale mam mega stracha bo paskudnych łączeniach mojego stadka ze starszymi szczurami
  ) Chyba jutro będę łączyć, ale mam mega stracha bo paskudnych łączeniach mojego stadka ze starszymi szczurami  Oby z małą poszło sprawnie
 Oby z małą poszło sprawnie 

i udane łączenie. Nie stresuj się, bo i ogonki w stresie będą.
  i udane łączenie. Nie stresuj się, bo i ogonki w stresie będą. nasz temacik
 nasz temacik A jakie w końcu wybraliście imię
 A jakie w końcu wybraliście imię  ?
?

.Noc minęła spokojnie a nad ranem zastałam widok ujęty na fotkach poniżej
 .Noc minęła spokojnie a nad ranem zastałam widok ujęty na fotkach poniżej  Niedługo wylądują w większej klatce,tylko zamknę górę zmniejszając przestrzeń i zobaczymy jak będzie,bo jakoś tak się składa ,że ile by nie trwało łączenie w chrobówce i jak fajnie by było najgorzej się robi w dużej
 Niedługo wylądują w większej klatce,tylko zamknę górę zmniejszając przestrzeń i zobaczymy jak będzie,bo jakoś tak się składa ,że ile by nie trwało łączenie w chrobówce i jak fajnie by było najgorzej się robi w dużej  Więc proszę dalej o kciukasy
 Więc proszę dalej o kciukasy  Mąż zachwycony malutką strasznie a że on jedyny nazywa ją jakoś logicznie co się w miarę podoba chyba mała zostanie Czarną Mambą w skrócie Mamba
 Mąż zachwycony malutką strasznie a że on jedyny nazywa ją jakoś logicznie co się w miarę podoba chyba mała zostanie Czarną Mambą w skrócie Mamba  Aczkolwiek nie wykluczam zmiany w zależności od tego jaki mała pokaże charakterek,przecież Paszczyna była kiedyś ,króciutko Tequilą
 Aczkolwiek nie wykluczam zmiany w zależności od tego jaki mała pokaże charakterek,przecież Paszczyna była kiedyś ,króciutko Tequilą  

nasz temacik
 nasz temacik Super.
 Super. 

wciśnięta i ciepło
 wciśnięta i ciepło 
 Paszczyna jednak i maluchowi nie daruje,paskudna baba z niej,jedyny plus to taki,że małej nie gryzie do krwi i tfu tfu żeby takich akcji nie było no i nie odgradza małej od jedzenia i picia jak było w przypadku Cośka:-\ Dobrze,że Mamba jest taka przebojowa ,nie boi się zbytnio i kilka minut po spuszczonym łomocie lezie do dziewczyn znowu,w wesołych podskokach
 Paszczyna jednak i maluchowi nie daruje,paskudna baba z niej,jedyny plus to taki,że małej nie gryzie do krwi i tfu tfu żeby takich akcji nie było no i nie odgradza małej od jedzenia i picia jak było w przypadku Cośka:-\ Dobrze,że Mamba jest taka przebojowa ,nie boi się zbytnio i kilka minut po spuszczonym łomocie lezie do dziewczyn znowu,w wesołych podskokach