o matkooo jaka miłość się we mnie urodziła <3 te dwie dziewczynki druga i trzecia... bomble jasne napewno jedną z nich skradnę jeśli nadal mi na to właścicielka pozwoli a jak tam karmienie Ci idzie, nic się nie chwalisz a mnie aż ciekawość zżera
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
Maluszki cudne nie mogę się doczekać kiedy obrosną w futerka Powodzenia w dokarmianiu :>
Jeśli chodzi o mój transport to po prostu prawdopodobnie podjadę sobie autobusem, bo mam niedaleko do wrocka
O kurcze, aż mnie korci o jedną dziewczynkę
Muszę tylko większą klatkę do końca miesiąca zdobyć ( jeszcze tylko 50 zł ) ) i może się na jakiegoś szkraba skuszę
Ze mną: DyziaDaisy Kotek: Psotka
Za TM: Felcia [*]
jejku czyli można truć? bo ja byłabym wdzięczna za więcej zdjęć mamusi jeśli będzie chwilka na ich zamieszczenie. I oczywiście jeśli zajdą jakieś znaczące zmiany w wyglądzie u maluszków- ich także, zresztą wy obie capisca i julia2s chyba doskonale zdajecie sobie sprawę z tego jaką radością są dla nas dodawane przez was zdjęcia! wymiziac i wycałować maluszki ode mnie! no i kochani zgłaszać się po adopcje bo już niedługo klusie będą duże!
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
do środy postaram się cyknąć maluchom jakieś zdjęcia i wtedy wstawię chyba że Julia2s da rade zrobić to wcześniej na razie mam tylko jedno zdjęcie czarnego kapturka z dzisiaj, ale to na fotoblogu;p