a tak z Kleusią sobie czasem odpoczywamy
akziizkowe 3 naleśniory <3 ~~ <3~~ <3~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: akziizkowe 2 naleśniory <3 ~~ <3~~
jak okazało się że Kleo musi przejść na wegetarianizm z powodu nieprzyswajania białka codziennie serwuje im taki o to talez smakołyków :

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
- Bandziornooo
Akzi ta sałatka jest tak apetyczna, że aż zazdroszczę twojej Kleo... <mniam> rozpieszczasz ją, oj rozpieszczasz 
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
ta michał mi mówi że je lepiej karmię od niego
wiec pewnego dnia zrobiłam mu taki sam spodeczek ale nie zjadł

Mała Mi uciekła ...
No tak, bo jak prawdziwy facet ma zjeść coś, w czym nie ma mięsaakzi pisze:ta michał mi mówi że je lepiej karmię od niego![]()
Ja w każdym bądź razie, zrobiłam się głodna patrząc na taki talerz pyszności
ta zapomniałam mu powpychac tam kiełbachy i parówki 

Mała Mi uciekła ...
- Bratka.a10
- Kontakt:
O to się porobiło, biedny Kleuś
A coto to tam na pierwszym zdjęciu z lewej strony talerza?
A coto to tam na pierwszym zdjęciu z lewej strony talerza?
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Black jeżeli chodzi ci o to coś co nie przypomina niczym żadnego warzywa to ciastka od mettis 
wegetarianizm musiał wejść w nasz jadłospis ponieważ Kleo coraz bardziej przestała przyswajać białko, jej mocz tak przeokropnie smierdział i do tego łysienie naokoło oczków, na tą chwilę uporałysmy się z tym
ale jest źle ...
Kleo codziennie miewa czkawki i znów ma zwichniętą łapkę
u Gucia zaczeły wyskakiwać dziwne bomble
ma już 3
dziś zapisujemy się do Medi
w Salvecie robiłam USG tego czegoś powiedzieli mi że to nie ropa, że to krwiaki , dostał apmpułkę którą miałam dawać do ustnie 7 dni
ona nic nie pomogła, to coś zaczęło się zmieniać, nie zaczęło się wchłaniać, za to obok jajków pokazało się nowe coś
jestem załamana mam nadzieje że nie bedziemy mieli kolejnej operacji i mam nadzieje że Kleo ma zdrowe serdusio
wegetarianizm musiał wejść w nasz jadłospis ponieważ Kleo coraz bardziej przestała przyswajać białko, jej mocz tak przeokropnie smierdział i do tego łysienie naokoło oczków, na tą chwilę uporałysmy się z tym
ale jest źle ...
Kleo codziennie miewa czkawki i znów ma zwichniętą łapkę
u Gucia zaczeły wyskakiwać dziwne bomble
dziś zapisujemy się do Medi
w Salvecie robiłam USG tego czegoś powiedzieli mi że to nie ropa, że to krwiaki , dostał apmpułkę którą miałam dawać do ustnie 7 dni
ona nic nie pomogła, to coś zaczęło się zmieniać, nie zaczęło się wchłaniać, za to obok jajków pokazało się nowe coś
jestem załamana mam nadzieje że nie bedziemy mieli kolejnej operacji i mam nadzieje że Kleo ma zdrowe serdusio

Mała Mi uciekła ...
-
spinka2430
- Numer GG: 10899066
o kurcze to bardzo niedobrze
trzymam wielkie kciuki za Kleuska i Gucia
miziaki dla nich wyczochraj słodziaków
i niech szybko zdrowieją
trzymam wielkie kciuki za Kleuska i Gucia
Ojoj, niedobrze... trzymajcie się cieplutko, zdrówka życzę...
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
akzi, a ta łapka zwichnięta bo boli, czy bo spuchła ? Bo jeśli jedynym objawem jest opuchnięcie, to podobno może to być objaw problemów z krążeniem ( choć nie wiem czy tylko jedna łapka by puchła wtedy ).

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Nova bo boli, nie widzę żadnego objawu u niej , żadnego sińca spuchnięcia nic, tylko kulenie.

Mała Mi uciekła ...
Tak pomyślałam odnośnie tych czkawek.

Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
ja mówię o stopie że stopa nie jest spuchnięta wcale , ciężko mi powiedzieć o udku, jak macam nie piska że boli ale wyraźnie kuleje, przeniosłam je do małej klatki, Glut dostaje tam świra :/

Mała Mi uciekła ...
A masz w klatce koszyki/drabinki z niewielkimi szparami ?
Moja Yuki kiedyś wsadziła łapkę w dziurkę w koszyku ( wąskie dziurki były ) i złamała stopę :/
Niektóre szczurki z różnych powodów stawiają łapki "inaczej" i są bardziej narażone na różne urazy. Choć można tego nie widzieć nawet. Może to ?
Więcej pomysłów nie mam
.
Moja Yuki kiedyś wsadziła łapkę w dziurkę w koszyku ( wąskie dziurki były ) i złamała stopę :/
Niektóre szczurki z różnych powodów stawiają łapki "inaczej" i są bardziej narażone na różne urazy. Choć można tego nie widzieć nawet. Może to ?
Więcej pomysłów nie mam