Nie pisz mi, że mam ogarnąć aparat bo jak widzę u Ciebie żadnych zdjęć.. A upominałam się!
Czekam wciąż na fotki

Wymiziaj, wyczochraj i wycałuj

Moderator: Junior Moderator

I co ja mam zrobić? Aparat jest, pełna bateria odpowiedni nastrój - przychodze a tu co ? Śpią! I to jeszcze jak! Ja gadam, wołam, zachęcam, a one nic. Z serka zęby szczerzy Jay bo przecież dame obudziłam, a tak nie wolno! "I co się drzesz kobieto? Zajęcia Ci brak? Cisza poranna  my tu ŚPIMY idz gadać gdzie indziej!". Lili otwiera leniwie jedno oko po czym rejestrując że to tylko ja zasypia dalej. Zosia do góry brzuchem w hamaku z tyłu klatki, a Roxy zwinięta w kłębuszek obok niej. Takie mam artystki. Nawet na wybieg nie chciały się ruszyć. O!
  I co ja mam zrobić? Aparat jest, pełna bateria odpowiedni nastrój - przychodze a tu co ? Śpią! I to jeszcze jak! Ja gadam, wołam, zachęcam, a one nic. Z serka zęby szczerzy Jay bo przecież dame obudziłam, a tak nie wolno! "I co się drzesz kobieto? Zajęcia Ci brak? Cisza poranna  my tu ŚPIMY idz gadać gdzie indziej!". Lili otwiera leniwie jedno oko po czym rejestrując że to tylko ja zasypia dalej. Zosia do góry brzuchem w hamaku z tyłu klatki, a Roxy zwinięta w kłębuszek obok niej. Takie mam artystki. Nawet na wybieg nie chciały się ruszyć. O!

Za chwile je dodam
 Za chwile je dodam

(ta sprzeczka to z powodu wcięcia sie Roxy w kadr
 (ta sprzeczka to z powodu wcięcia sie Roxy w kadr  )
)

Jay ogromna
 Jay ogromna  Iskanko od siostry i koleżanek
 Iskanko od siostry i koleżanek 

)
 )

świetne, najlepsze wręcz.
 świetne, najlepsze wręcz.  porządne czochranie dla futer i buziaki.
 porządne czochranie dla futer i buziaki.