wszystko gra i tańczy
wczoraj po kontroli wyszłysmy zadowolone, Pani wetka powiedziała że zyczy sobie więcej tak zdrowych pacjentów

JUHUUUU !!!!

Moderator: Junior Moderator
dobra dobra, dawaj nowe a nie przestarzałymi chcesz nas tu zbyć hahahaw sumie mogła bym wkleic takie sprzed pół roku, Glut nadal szczurminiaturka Kleo dalej taka samano ale nie ma to jak powiew świerzości .
Hahahaakzi pisze: ...a ja wiem ze to największy siurek wśród szczurzych siurków i powiedziałam to Glutkowi żeby nie czuł sie urażony.
Hahah pewnie tak powiedział z zazdrościakzi pisze: a michał wczoraj smiał sie z jego siurka, mówił ze taki siurek to nie siurek. a ja wiem ze to największy siurek wśród szczurzych siurków i powiedziałam to Glutkowi żeby nie czuł sie urażony.
Glut coraz bardziej lubi mizianie, i nawet sam przychodzi by go pocmokać
Hahahahahahahahahakzi pisze:ogólnie Michał nie daje buziaków Glutowi bo uważa że nie jest gejem, ale wczoraj mu mówię, no dajj mu buziaczka no weź zobacz że on chce buziaka
i michał mu dał tak z boku w tułów, i Glut sie tak oburzył że zaskrzeczał i uciekł od niegosie z niego smiałam że Glucio nie chce buzaków od niego bo Glucio jest mężczyzną i sie nie całuje z chłopakami