A co do imageshack - próbowałaś uploadarem imageshacka?
Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik 
  (tylko jedna focia bo zjadła i sobie poszła
  (tylko jedna focia bo zjadła i sobie poszła  )
 ) 

nasz temacik
 nasz temacik Ze szczurami oczywiście
  Ze szczurami oczywiście  

nasz temacik
 nasz temacik 
  ,zjedzona została tez kuweta narożna ale to zastąpiła kuweta kocia
 ,zjedzona została tez kuweta narożna ale to zastąpiła kuweta kocia  ,straciłam tez jedno poidło a drugie wisi na włosku
 ,straciłam tez jedno poidło a drugie wisi na włosku  .Doszedł też sputnik z ostatniej wielkiej akcji zakupowej z zooplusa
 .Doszedł też sputnik z ostatniej wielkiej akcji zakupowej z zooplusa  
  . Mamba ma raptem ciut ponad 3 miechy ale już dorównuje Paszczynie wielkością,wagą a zawzięta jest tak samo, może będzie nowa alfa
 . Mamba ma raptem ciut ponad 3 miechy ale już dorównuje Paszczynie wielkością,wagą a zawzięta jest tak samo, może będzie nowa alfa  Więc będzie ciekawie tralalala
 Więc będzie ciekawie tralalala 

Ja też muszę niedługo na kocią wymienić bo szczurzą to już po woli zjadają
 Ja też muszę niedługo na kocią wymienić bo szczurzą to już po woli zjadają 
 Pozdrawiam!
 Pozdrawiam! 

Jaka niezmordowana była!
   Jaka niezmordowana była!  A jaka rozczarowana, kiedy się już skończyły... A państwo nic nie dołożyli, tylko stali i się chichrali
  A jaka rozczarowana, kiedy się już skończyły... A państwo nic nie dołożyli, tylko stali i się chichrali  

nasz temacik
 nasz temacik 
  . U weta była z Imbir do towarzystwa,waży o 100gram mniej od niej a zawsze ważyły tak samo a nawet Whisky była cięższa.Do tego jej futerko jest takie jakieś bardziej rzadkie a skóra jest taka ,że wetka zastrzyki ledwo dała
 . U weta była z Imbir do towarzystwa,waży o 100gram mniej od niej a zawsze ważyły tak samo a nawet Whisky była cięższa.Do tego jej futerko jest takie jakieś bardziej rzadkie a skóra jest taka ,że wetka zastrzyki ledwo dała  Z puchatej nalanej mojej ukochanej najulubieńszej kuleczki przez ostatni miesiąc zrobiło się szczupłe delikatne chucherko
 Z puchatej nalanej mojej ukochanej najulubieńszej kuleczki przez ostatni miesiąc zrobiło się szczupłe delikatne chucherko  
   Bardzo proszę o trzymanie kciuków,żeby się w końcu doleczyła,kurcze ona dopiero niedawno skończyła 17 miesięcy
  Bardzo proszę o trzymanie kciuków,żeby się w końcu doleczyła,kurcze ona dopiero niedawno skończyła 17 miesięcy  

To jakieś neurologiczne sprawy, jak ona się teraz czuje?
  To jakieś neurologiczne sprawy, jak ona się teraz czuje?