Szczurki do oddania nie wcześniej niż 21 stycznia 2013r
Telefon kontaktowy: 502 810 121
gg 37503468
Dla chętnych więcej zdjęć z dalszego i wcześniejszego rozwoju osesków.
Transport do uzgodnienia.
Ps. absolutnie nie na pokarm!
Moderator: Junior Moderator

Przy odpowiednim łączeniu zostałyby dobrymi kumpelami.
 Przy odpowiednim łączeniu zostałyby dobrymi kumpelami. ) Dlatego w temacie dopisałem to 'ale nie koniecznie'  bo szczurki mają u mnie dom. Ogłoszenie jest dla chętnych i dla tych którzy nie znajdą w ogłoszeniach typu (Koniecznie oddam lub oseski pilnie szukają domu)...Zgóry dziekuje za zrozumienie
) Dlatego w temacie dopisałem to 'ale nie koniecznie'  bo szczurki mają u mnie dom. Ogłoszenie jest dla chętnych i dla tych którzy nie znajdą w ogłoszeniach typu (Koniecznie oddam lub oseski pilnie szukają domu)...Zgóry dziekuje za zrozumienie 

Sens jednak pozostaje ten sam. Cała prawda, prosto z mostu, już w pierwszym poście i wszystko może wyglądać inaczej.
 Sens jednak pozostaje ten sam. Cała prawda, prosto z mostu, już w pierwszym poście i wszystko może wyglądać inaczej. ) Oczywiście po odchowaniu ich przez mame
) Oczywiście po odchowaniu ich przez mame  ) A trzy dziewczy zostają u mnie.  GMR mi juz chwilowo przeszło a Teraz czas na GMC
) A trzy dziewczy zostają u mnie.  GMR mi juz chwilowo przeszło a Teraz czas na GMC  ) Ale to juz inny temat...
) Ale to juz inny temat... 
 A co z ojcem maluchów?
 A co z ojcem maluchów? ostra niewydolność oddechowa w wieku ponad dwoch lat..
 ostra niewydolność oddechowa w wieku ponad dwoch lat..   i choć był u nas któtko to bardzo sie przywiązaliśmy do niego był samotnikiem ale bardzo sprytnym szczurem w drugi dzień nauczył sie chodzić do ubikacji wiec w klatce tylko spał w nocy. Uwielbiał siedzieć koło komputera na kablach nie gryzł nic nawet psa
 i choć był u nas któtko to bardzo sie przywiązaliśmy do niego był samotnikiem ale bardzo sprytnym szczurem w drugi dzień nauczył sie chodzić do ubikacji wiec w klatce tylko spał w nocy. Uwielbiał siedzieć koło komputera na kablach nie gryzł nic nawet psa  ,,,,, nie szło mu pomoc ale jeden maluszek odziedziczył po nim imię Gruby
 ,,,,, nie szło mu pomoc ale jeden maluszek odziedziczył po nim imię Gruby