chłopaki świetnie się bawili na świeżym powietrzu. Niestety, Rumcajs strzelił focha i nie chciał wyjść z klatki, więc sesja go nie objęła. Jego strata.
 chłopaki świetnie się bawili na świeżym powietrzu. Niestety, Rumcajs strzelił focha i nie chciał wyjść z klatki, więc sesja go nie objęła. Jego strata.

I na dokładkę Harry, Szef Kanałowej Mafii:

Moderator: Junior Moderator

), ale ten tu kolega: http://i.imgur.com/K5vRUl.jpg jest wyjątkowo urodziwy i zachwyca nawet i mnie
 ), ale ten tu kolega: http://i.imgur.com/K5vRUl.jpg jest wyjątkowo urodziwy i zachwyca nawet i mnie 
 ...
 ... fajnie chłopakom, ja mimo posiadania ogródka, posiadam również psa i ... No ni da się
 fajnie chłopakom, ja mimo posiadania ogródka, posiadam również psa i ... No ni da się  No i pytanie: Jak zabezpieczasz teren wokół, żeby się nie rozbiegli?
 No i pytanie: Jak zabezpieczasz teren wokół, żeby się nie rozbiegli? ale i tak cały czas trzeba z nimi siedzieć, lepiej dmuchać na zimne
 ale i tak cały czas trzeba z nimi siedzieć, lepiej dmuchać na zimne  a ogródek mam tylko w domu, niestety w Warszawie (czyli tam, gdzie szczurcie spędzają 90% czasu) nie ma ich gdzie wypuszczać
 a ogródek mam tylko w domu, niestety w Warszawie (czyli tam, gdzie szczurcie spędzają 90% czasu) nie ma ich gdzie wypuszczać  
  no i te nasze są wyjątkowo przytulaśne i kochane
 no i te nasze są wyjątkowo przytulaśne i kochane 

widzimy już poprawę, jest znacznie lepiej, niż było, ale w dalszym ciągu wolimy to skontrolować.
 widzimy już poprawę, jest znacznie lepiej, niż było, ale w dalszym ciągu wolimy to skontrolować. 
  Twoje dzieciaczki też przecudowne!
 Twoje dzieciaczki też przecudowne!

Ja bym osobiście wycałował te wszystkie śliczne pyszczki, ale ukraść bym nie pozwolił.rainbowbox88 pisze:Ukradzenia to może nie, ale istnieje możliwość wymacania i wypieszczenia