Majaki Nocne - doszczurzenie ekstremalne
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Majaki Nocne
ach ach dopiero oblukałam nowego stwora, zaiste przedziwny to stwór 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Czy ja dobrze paczam że Microcerber ma jedną łapę białą a jedną czarną ?
hula hop - ja nie mogę !
hula hop - ja nie mogę !

Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki

http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
- Paul_Julian
- Kontakt:
Czy to maleństwo jest niewiele większe od Bagisi ?
Jakie śmieszne toto !!
Jakie śmieszne toto !!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Cudaczek z wytrzeszczem ma jedną białą skarpetkę.
Jak przyjechała, to ważyła około 700 gramów, teraz prawie kilogram, więc myszaste już przegoniła.
Mamy za sobą dwa wybiegi szczuraków + piesa. Tzn. mychole biegały, a Ejka siedziała u mnie na kolanach i dostawała jeszcze większego wytrzeszczu. Wysypałam dzieciarni pestki dyni, Ejka aż się trzęsła, bo to straszny łakomczuch, więc też jej dałam, a ona pluła.
Zresztą, piesa uważa, że najlepsze danie jak dotąd, to szczurzy gerber z rybą i marchewką.
A mnie chyba grypa rozkłada.

Mamy za sobą dwa wybiegi szczuraków + piesa. Tzn. mychole biegały, a Ejka siedziała u mnie na kolanach i dostawała jeszcze większego wytrzeszczu. Wysypałam dzieciarni pestki dyni, Ejka aż się trzęsła, bo to straszny łakomczuch, więc też jej dałam, a ona pluła.

A mnie chyba grypa rozkłada.
Cały ten stwór jest tak przecudaczny i cudowny, że możesz czuć się winna mojemu własnie powstającemu uwielbieniu takowych 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
ha ha tak przeczuwałam, że Eja szybko swoje zwoje mózgowe na a la szczurze przestawi
miała być noc wystrzałowa, to była - takiego sylwestra na pewno nie zapomnisz

IHime pisze:Drugi wypadek, tuż po północy, sama sprowokowałam i jestem sobie winna, bo założyłam kolczyki-koła dokładnie tej wielkości, że przejdzie szczurza głowa i przednie łapki. Baginka nie była by sobą, gdyby się nie przymierzyła... tylko po Świętach tył Bagietki niepokojąco się poszerzył i mycha próbowała odejść z moim uchem. Prawie się jej udało.

miała być noc wystrzałowa, to była - takiego sylwestra na pewno nie zapomnisz

Co tam u stadka? 

Stadko żyje i ma się nie najgorzej, za to duże Majaki Nocne mają grypę i pies się rozchorował do kompletu.
Jutro urodziny Palmyry. Ćśśśś, szykuję jej torcik.
Jutro urodziny Palmyry. Ćśśśś, szykuję jej torcik.

No to wszystkiego najlepszego dla maleństwa! 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Grypa, grypa... Wszędzie grypa. Kurujcie się, nie pozarażajcie zwierzyńca!
Palcia, sto lat! I smacznego torta
Ale podzielisz się ze stadkiem, co?
Palcia, sto lat! I smacznego torta

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
najlepszego dla Palmyrki i zdrowia dla wszystkich Majaków 

ze mną: leszek, kendrick
co za okropna zaraza wszędzie panuje! życzę szybkiego powrotu do zdrowia
i oczywiście wszystkiego naajlepszego i najszczurszego dla Palmyrki :*

i oczywiście wszystkiego naajlepszego i najszczurszego dla Palmyrki :*
Wszystkiego miziastego dla Palmyrki
No i Wam zdrowia sporo

No i Wam zdrowia sporo

saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Powoli wychodzimy ze stanu zzombiakowania grypowego, pies już zapomniał o biegunce, myszaki są, generalnie, nie do zdarcia.
Moja najpiękniejsza, mądra Królewna dzisiaj kończy dwa lata. Już nie lata i nie wariuje, woli posiedzieć ze mną na fotelu i snuć szczurze opowieści.
Impreza odbyła się na wybiegu, tort podałam jak tylko dzieciarnia wyładowała pierwszą radość z wolności, żeby miały czas upaćkać się i wszystko wokół. Z ostatniej opcji maluchy skwapliwie skorzystały. Palmyś nawet przerosła oczekiwania, kiedy ociekający kremem z kaszki ryżowej "torcik" zaciągnęła na fotel, zostawiając wyraźny trop na podłodze i tapicerce. Ale cóż, to jej dzień, więc pozwoliłam jej dokończyć konsumpcję w jej ulubionym miejscu.

Moja najpiękniejsza, mądra Królewna dzisiaj kończy dwa lata. Już nie lata i nie wariuje, woli posiedzieć ze mną na fotelu i snuć szczurze opowieści.
Impreza odbyła się na wybiegu, tort podałam jak tylko dzieciarnia wyładowała pierwszą radość z wolności, żeby miały czas upaćkać się i wszystko wokół. Z ostatniej opcji maluchy skwapliwie skorzystały. Palmyś nawet przerosła oczekiwania, kiedy ociekający kremem z kaszki ryżowej "torcik" zaciągnęła na fotel, zostawiając wyraźny trop na podłodze i tapicerce. Ale cóż, to jej dzień, więc pozwoliłam jej dokończyć konsumpcję w jej ulubionym miejscu.

- Szczurniętaaa
- Numer GG: 41155055
no to sto lat dla jubilatki!

ze mną : Buka :* Migotka :* http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38557 < --- nasz temacik 
Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)

Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)