Frustrujaca sytuacja, ale nie pozostaje nic innego jak latac po kazdym telefonie i liczyc ze tym razem uda sie go złapac, lub sam przyjdzie i wtedy go capnąc

Moderator: Junior Moderator

Biedny pies, z kablami owiniętymi wokół szyi ludzie są podli, ale teraz ma nowy dom bo chłopak postanowił go zatrzymać.
 Biedny pies, z kablami owiniętymi wokół szyi ludzie są podli, ale teraz ma nowy dom bo chłopak postanowił go zatrzymać. 

Prędzej czy później wróci
 Prędzej czy później wróci 

Opanowałam sposób powstrzymywania jej przed gryzieniem z zaskoczenia, muszę mieć otwartą wyprostowaną dłoń wtedy powącha i się odsunie, ale są momenty gdy jest na wybiegu  , a ja podsunę jej dłoń by ją wyciagnąć i nagle (bardzo delikatnie) Jay bierze mój palec między zęby i trzyma! Ale żeby to chwila, ostatnio trzymała go tak z dwie minuty, w końcu zaczęłam ją głaskać i dopiero puściła. Prawdziwy ewenement, ale za nudno byłoby w tej klatce bez takich wyjątków
 Opanowałam sposób powstrzymywania jej przed gryzieniem z zaskoczenia, muszę mieć otwartą wyprostowaną dłoń wtedy powącha i się odsunie, ale są momenty gdy jest na wybiegu  , a ja podsunę jej dłoń by ją wyciagnąć i nagle (bardzo delikatnie) Jay bierze mój palec między zęby i trzyma! Ale żeby to chwila, ostatnio trzymała go tak z dwie minuty, w końcu zaczęłam ją głaskać i dopiero puściła. Prawdziwy ewenement, ale za nudno byłoby w tej klatce bez takich wyjątków 

Piękny widok, gdy podchodzi się do klatki, Lili Zosia oraz Roxy wypychają pyszczki uradowane, że czują znajomego człowieka..a Jay ? Jay przyjmuje wrogą pozycję. Odchyla łepek i pokazuje zeby w całości, czasem zaczyna nimi zgrzytać jak jej coś bardzo nie pasuje, ale widać taka już jej natura.
 Piękny widok, gdy podchodzi się do klatki, Lili Zosia oraz Roxy wypychają pyszczki uradowane, że czują znajomego człowieka..a Jay ? Jay przyjmuje wrogą pozycję. Odchyla łepek i pokazuje zeby w całości, czasem zaczyna nimi zgrzytać jak jej coś bardzo nie pasuje, ale widać taka już jej natura.

Jak próbowałam zdominować ostatnio Izzi to mnie do krwiy ugryzła
 Jak próbowałam zdominować ostatnio Izzi to mnie do krwiy ugryzła  A normalnie jak "nic się do niej nie ma" to jest lizawka numer jeden
 A normalnie jak "nic się do niej nie ma" to jest lizawka numer jeden 
 Nie mogę uwierzyć, że już będą miały roczek! Przyjmowana data to 10.02, więc to już za cztery dni, a w marcu mija roczek jak będą u mnie
 Nie mogę uwierzyć, że już będą miały roczek! Przyjmowana data to 10.02, więc to już za cztery dni, a w marcu mija roczek jak będą u mnie  Ten czas tak szybko pędzi...
 Ten czas tak szybko pędzi... Zosia próbowała opanować umiejętność przenoszenia musu jabłkowego do hamaka, niestety po wyciągnięciu porcji łapką z miski nieposłuszny musik z niej wypadał i lądował obok miski, najwyraźniej niekoniecznie chciał się z nią rozstawać. Medal za ocalenie hamaków
 Zosia próbowała opanować umiejętność przenoszenia musu jabłkowego do hamaka, niestety po wyciągnięciu porcji łapką z miski nieposłuszny musik z niej wypadał i lądował obok miski, najwyraźniej niekoniecznie chciał się z nią rozstawać. Medal za ocalenie hamaków  

nasz temacik
 nasz temacik Było śmiesznie, szkoda że to był moment i nie dało się tego uchwycić aparatem
 Było śmiesznie, szkoda że to był moment i nie dało się tego uchwycić aparatem 
 Ale w końcu miejsce w misce jest lepsze od tego przy misce hehe
 Ale w końcu miejsce w misce jest lepsze od tego przy misce hehe  U nas drobne zmiany, nie ma już towera, został rozmontowany i zamieniony na xlkę. Dlaczego? Ano mniej sprzątania, mniejszy smrodek, a we cztery i tak mają tam wystarczającą ilość miejsca. Do tej pory skarg żadna nie zgłaszała na brak miejsca do zabawy, więc jest dobrze. Ach i nareszcie udało mi się obciąć im pazurki ! Jestem z siebie dumna choć dłonie po tym zabiegu trzęsły mi się jeszcze dobre dziesięć minut
 U nas drobne zmiany, nie ma już towera, został rozmontowany i zamieniony na xlkę. Dlaczego? Ano mniej sprzątania, mniejszy smrodek, a we cztery i tak mają tam wystarczającą ilość miejsca. Do tej pory skarg żadna nie zgłaszała na brak miejsca do zabawy, więc jest dobrze. Ach i nareszcie udało mi się obciąć im pazurki ! Jestem z siebie dumna choć dłonie po tym zabiegu trzęsły mi się jeszcze dobre dziesięć minut   Zapewne zaraz ktoś napiszę o zdjęciach, cóż miały być robione wczoraj, wzięłam aparat, przelotke do kontaktu żeby podładować baterie, a gdy już wszystko wyjmowałam okazało się, że nie zapakowałam ładowarki -.- Nic tylko głową w ścianę i to porządnie. W każdym razie nowa seria zdjęć musi poczekać.
 Zapewne zaraz ktoś napiszę o zdjęciach, cóż miały być robione wczoraj, wzięłam aparat, przelotke do kontaktu żeby podładować baterie, a gdy już wszystko wyjmowałam okazało się, że nie zapakowałam ładowarki -.- Nic tylko głową w ścianę i to porządnie. W każdym razie nowa seria zdjęć musi poczekać.